Ολοκληρώνει την Α' Φάση το Unileague!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Ποδοσφαίρου 5Χ5 –  Unileague βρίσκεται στο απόγειο της εξέλιξης του.Ολοκληρώνει την Α' Φάση το Unileague!

Σε όλη την Ελλάδα, οι ομάδες τα δίνουν όλα στο γήπεδο και το απολαμβάνουν, αφού η Α' Φάση του πρωταθλήματος είναι κοντά στην ολοκλήρωση της. Έτσι, οι ομάδες ψάχνουν για ένα καλό πλασάρισμα στους ομίλους.

Θέαμα, χαβαλές και επιστροφή στα γήπεδα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το ιστορικότερο πρωτάθλημα Φοιτητών και σπουδαστών στη χώρα μας!

Το πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος σε 11 πόλεις:

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Τρίκαλα και Αγρίνιο και ο πρωταθλητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα  έξοδα πληρωμένα στην φαντασμαγορική Πανελλήνια τελική φάση!

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστική και οι συγκινήσεις μεγάλες!

Το Vodafone CU δίνει στους φοιτητές μία εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία: Τα νέα CU OPEN BUTTONS στο My CU App είναι ειδικά σχεδιασμένα κουμπιά για να μη μένουν ποτέ από data!

Το Unileague, πιστό στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της ομαδικότητας,  στηρίζει πάντοτε τις πρωτοβουλίες των ομάδων που αγωνίζονται για ένα  υγιή αθλητισμό.