Στιβ Μπρους: Αναβάλλεται ο αριθμός των 1000 αγώνων στους προπονητικούς πάγκους!

Ένα ματς πριν φτάσει τα 1000 δικά του στους προπονητικούς πάγκους βρίσκεται ο Στιβ Μπρους, ο οποίος όμως θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Νιούκαστλ, και δεν θα μπορέσει να φτάσει μέσω της διετίας του στις «καρακάξες» στον πολυπόθητο αριθμό.Στιβ Μπρους: Αναβάλλεται ο αριθμός των 1000 αγώνων στους προπονητικούς πάγκους!

Ένα ματς μακριά από μία σημαντική προσωπική στιγμή, βρίσκεται ο Στιβ Μπρους, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα καταφέρει να φτάσει στον «μαγικό» αριθμό των 1000 αγώνων, όντας προπονητής των «καρακαξών».

Απεναντίας μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έφτασε τα 96 ματς με τη Νιούκαστλ σε μία διετία, θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, και δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του, στην επικείμενη αναμέτρηση του Σεντ Τζέιμς Παρκ απέναντι στην Τότεναμ.

Ο αριθμός των αγώνων που έχει κληθεί να προετοιμάσει, παραμένει στους 999, και πλέον ο Μπρους αναμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη Νιούκαστλ, και να αναλύσει τα δεδομένα που του προκύπτουν, ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

 

Δημήτρης Μανάκος