Ρεκόρ δωρεών στο Soccer Aid με 13 εκατ. λιρες, συμμετείχαν οι Γουέιν Ρούνει, Ρομπέρτο Κάρλος και άλλοι αστέρες! (pics & vids)

Ο αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού έλαβε χώρα στο Έτιχαντ ανάμεσα στην ομάδα της Αγγλίας και αυτή της μεικτής κόσμου, με αρκετούς «σελέμπριτι» να αγωνίζονται στο γήπεδο για να βοηθήσουν στη δωρεά χρημάτων για τη Unicef και τα μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ρεκόρ δωρεών στο Soccer Aid με 13 εκατ. λιρες, συμμετείχαν οι Γουέιν Ρούνει, Ρομπέρτο Κάρλος και άλλοι αστέρες! (pics & vids)

Ακόμη ένα Soccer Aid έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στο Έτιχαντ για να μαζευτούν χρήματα με στόχο να βοηθηθούν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη στην Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Η ομάδα της Αγγλίας με παίκτες όπως ο Γουέιν Ρούνει, ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Γκάρι Νέβιλ ηττήθηκε από τη μεικτή κόσμου με 3-0. Για τους «νικητές» ξεχώρισαν τα ονόματα των Πατρίς Εβρά, Ρομπέρτο Κάρλος αλλά και ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ.

Ωστόσο αυτό που έχει πραγματικά σημασία δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά ούτε και η απόδοση των «σελέμπριτι» που παρατάχθηκαν στο γήπεδο, παρά μόνο το ποσό που μαζεύτηκε για τη Unicef και τη βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Για πρώτη φορά, το ποσό ξεπέρασε τα 13 εκατ. λίρες, σε μία συγκινητική προσπάθεια όλων των ανθρώπων να δείξουν πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα και να βοηθήσουν όλους αυτούς που στερούνται ακόμη και τα βασικά δικαιώματα της ζωής.

 

Στράτος Μαρίνος