Τελικός Euro με 60.000 στο Λονδίνο, εξαιρούνται από την καραντίνα οι VIPs και τα Media!

Ασφαλώς οι Άγγλοι έκαναν πίσω υπό την απειλή της απώλειας του τελικού του Euro και κάπως έτσι, οι 2.500 άνθρωποι που θέλει η UEFA θα μπουν στην Αγγλία δίχως υποχρεωτική καραντίνα, με τις εξέδρες του στολιδιού του Λονδίνου να γεμίζουν μέχρι και με 60.000 οπαδούς! 



Τελικός Euro με 60.000 στο Λονδίνο, εξαιρούνται από την καραντίνα οι VIPs και τα Media!

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, η χρυσή τομή φαίνεται ότι βρέθηκε ανάμεσα στην UEFA, τις αγγλικές ποδοσφαιρικές Αρχές και την Κυβέρνηση για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο «Γουέμπλεϊ». 

Υπό την απειλή του... Plan B από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τις επιλογές των Βουδαπέστης και Κοπεγχάγης για τον μεγάλο τελικό ανάλογα με την πορεία των περιορισμών για την πανδημία, οι Άγγλοι έκαναν πίσω και τελικά θα καταφέρουν ν' αναδειχθεί ο φετινός Πρωταθλητής Ευρώπης στο Λονδίνο. 

Οι 2.500 άνθρωποι που θέλει η UEFA από VIPs μέχρι και τα Media απ' όλες τις χώρες θα πατήσουν αγγλικό έδαφος δίχως υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών, ο κόσμος στους ημιτελικούς θα ξεπεράσει τις 40.000 σε κάθε αναμέτρηση (κάτι περισσότερο από 20.000 για κάθε ομάδα), ενώ, στον μεγάλο τελικό, στόχος είναι να διατεθούν 60.000 θέσεις, από τις 90.000 του «Γουέμπλεϊ»! 

Κώστας Ζάλιαρης