Μαγικός ο Αλεξάντερ - Άρνολντ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ»! (pics & vid)

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ ήταν εκπληκτικός για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θύμισε τον καλύτερό του εαυτό και έδωσε συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις κατά τις οποίες κουβαλάει μπάλα, συγκλίνει πιο κεντρικά, δοκιμάζει τα πόδια του από απόσταση και φτιάχνει φάσεις για γκολ! 



Μαγικός ο Αλεξάντερ - Άρνολντ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ»! (pics & vid)

Ο διεθνής φουλ μπακ γι' ακόμα μια φορά μπροστά στα μάτια του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο και να γίνει ο... αφανής ήρωας της ομάδας του, από τη στιγμή που φυσικά ξεχώρισαν οι σκόρερ Ζότα, Σαλάχ και Φιρμίνο. 

Έκανε την ασίστ στον Ρομπέρτο Φιρμίνο με τρομερή εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το πανηγύρισε έξαλλα για την άμεση ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους». 

Είχε τις περισσότερες ανακτήσεις της κατοχής της μπάλας (14), έφτιαξε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ για την ομάδα του (5), Είχε τις περισσότερες μεταβιβάσεις εντός της αντίπαλης περιοχής (9), ήταν πρώτος σε παρεμβάσεις, σε γεμίσματα από open-play και σε τάκλιν για να διεκδικήσει την μπάλα! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης