Η ιστορική απουσία του Μπρούνο έφερε και τον καταποντισμό της Γιουνάιτεντ

Έπρεπε να περάσουν 531 παιχνίδια στην καριέρα του για να βιώσει κάτι τέτοιο. Και δεν λέμε για την ξεγυρισμένη τεσσάρα που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Ο Μπρούνο Φερνάντες για πρώτη φορά στα χρόνια που βρίσκεται στα γήπεδα, έπρεπε να χάσει ματς εξαιτίας τραυματισμού!  



Η ιστορική απουσία του Μπρούνο έφερε και τον καταποντισμό της Γιουνάιτεντ

Είναι απίστευτο το πόσο βιονικός είχε αποδειχθεί μέχρι και αυτή τη στιγμή. Και οι μοναδικές περιπτώσεις στις οποίες είχε χάσει παιχνίδια, ήταν λόγω ίωσης κι όχι λόγω προβλήματος που είχε αποκομίσει από κάποια αναμέτρηση.

Ο Μπρούνο Φερνάντες το βράδυ της Δευτέρας απουσίαζε από τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Πάλας έκανε το μεγαλύτερο πάρτι της φετινής σεζόν απέναντι στους απόλυτα αποδυναμωμένους και ανοργάνωτους «κόκκινους διαβόλους».

Έπειτα από 531 ματς καριέρας, ο Μπρούνο απουσίασε για πρώτη φορά με πρόβλημα τραυματισμού και αυτό ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι που χάνει στη διαδρομή του στα γήπεδα μέχρι και αυτή τη στιγμή!

Πίσω στις αρχές του 2017 είχε χάσει ένα παιχνίδι με ίωση, ως ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια τότε, ενώ, στη Σπόρτινγκ όταν είχε τραυματιστεί για 10 μέρες τον Μάρτιο του 2019, δεν υπήρχε ματς της ομάδας εκείνη την περίοδο!

Τον Μάρτιο του 2022, όντας φυσικά κάτοικος Μάντσεστερ, απουσίασε από αναμέτρηση λόγω ασθένειας και κάπως έτσι για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα του, χρειάστηκε φέτος να μείνει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού. Και αυτό ήταν τρομερά οδυνηρό για την ομάδα του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης