Σακά και Ομπαμεγιάνγκ «κέρασαν» την πρόκριση με ανατροπή! (vids)

Η Άρσεναλ βρήκε ψυχικά αποθέματα, οι Σακά και Ομπαμεγιάνγκ «μίλησαν» την κατάλληλη στιγμή και χάρισαν στην Άρσεναλ μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Μπενφίκα με το τελικό 3-2 στο «Γ.Καραϊσκάκης» μετά το 1-1 της Ρώμης! Με ανατροπή οι «κανονιέρηδες» πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, στο 87' το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκαμπονέζου, που σκόραρε από δυο ασίστ του Άγγλου εξτρέμ!  



Σακά και Ομπαμεγιάνγκ «κέρασαν» την πρόκριση με ανατροπή! (vids)

Όλα έδειχναν να έχουν ξεκινήσει ιδανικά για τους Λονδρέζους στο ματς που λόγω απαγορεύσεων για τον κορονοϊό διεξήχθη επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Φάληρο.

Στο 21' από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σακά – που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς – προς τον Ομπαμεγιάνγκ, ο Γκαμπονέζος με πανέμορφο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η απάντηση από πλευράς Πορτογάλων ήρθε σε καίριο σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Γκονσάλβες να εκτελεί υπέροχα ένα φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λένο για το 1-1.

Στο 61ο λεπτό ο Θεμπάγιος έκανε την γκάφα του αγώνα που λίγο έλειψε να «κάψει» την Άρσεναλ. Προσπάθησε να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω όντας στην άμυνά του, ήταν απρόσεκτη η κίνησή του και ο Σίλβα που παραμόνευε έφυγε στην επίθεση για να βάλει μπροστά στο σκορ τους «αετούς».

Η Άρσεναλ βρήκε άμεσα γκολ για να έχει κι άλλο χρόνο να κυνηγήσει την ανατροπή και την πρόκριση, το 2-2 από το αριστερό σουτ του Τίρνεϊ στο 67' φαινόταν να μην έχει ανάλογη συνέχεια, όμως, οι Άγγλοι πήραν το «εισιτήριο»!

Στο 87' ο Σακά από δεξιά με τη μπάλα στο αριστερό γέμισε προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου βρισκόταν ο Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έγραψε το τελικό 3-2 και πρόσφερε την πρόκριση στην ομάδα του, παίρνοντας και την εκδίκησή του για την τεράστια χαμένη ευκαιρία σε κενή εστία στο πρώτο ματς του «Ολίμπικο»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης