Νέα πρωτοβουλία του Χέντερσον για χρήματα προς τους γιατρούς!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αγγλία στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό και μετά την καμπάνια PlayersTogether μαζί με τους ποδοσφαιριστές των υπόλοιπων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, πήρε νέα πρωτοβουλία με δημοπρασία εμφανίσεων!  



Νέα πρωτοβουλία του Χέντερσον για χρήματα προς τους γιατρούς!

Ο «Χέντο» επιδεικνύει την ηγετική του φυσιογνωμία, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ήρωες στα νοσοκομεία που δίνουν καθημερινά μάχη για να σώσουν ζωές, βάζοντας σε κίνδυνο τη δική τους υγεία όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον Covid-19.

Με το αίσθημα της τρομερής ευγνωμοσύνης προς τους γιατρούς λόγω και της περιπέτειας που είχε διατρέξει ο πατέρας του με την επάρατη νόσο, έχοντας καταφέρει να βγει νικητής, ο αρχηγός της Λίβερπουλ πήρε πρωτοβουλία και ξεκινάει διαδικασία δημοπρασίας καλώντας τους παίκτες των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ – κι όχι μόνο – να διαθέσουν από μια φανέλα τους με υπογραφές.

Αυτές οι φανέλες θα διατίθενται μέσω του eBay και τα εισιτήρια για τη συμμετοχή θα ορίζονται στις 5 λίρες, με μάξιμουμ αγοράς 5 εισιτηρίων από τον κάθε ενδιαφερόμενο...

Κώστας Ζάλιαρης