Ο Κλοπ αποκάλυψε τη συνομιλία του με τον Πεπ μετά την κατάκτηση του Champions League

Για την κλήση που δέχτηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League στη Μαδρίτη μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.



Ο Κλοπ αποκάλυψε τη συνομιλία του με τον Πεπ μετά την κατάκτηση του Champions League

Η Λίβερπουλ είχε μόλις επικρατήσει της Τότεναμ στο «Wanda Metropolitano» με σκορ 2-0 και ο τεχνικός των «reds» παραχωρούσε δηλώσεις στα media και έπινε καμιά γουλιά μπύρα όταν έβρισκε την ευκαιρία.

Όταν όμως μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας, τον πλησίασε ο Λι Νόουμπς. Το μέλος του προπονητικού επιτελείου των Μέρσεϊσαϊντερς συνομιλούσε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο τηλέφωνο, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός ζήτησε ωστόσο από τον πρώην συνεργάτη του να πει δυο λόγια και στον Κλοπ, κάτι που αποκάλυψε προσφάτως ο ίδιος…

«Κοίταξα την οθόνη και έγραφε Πεπ. Στην αρχή νόμιζα πως είναι ο βοηθός μου, ο Πεπ Λίντερς. Μετά κατάλαβα ότι είναι ο άλλος Πεπ! Δεν ξέρω αν ο Πεπ κάλεσε τον Λι ή το αντίθετο…»

«Υπήρξε πολύς σεβασμός. Μιλήσαμε για αυτή την υπέροχη σεζόν που μόλις είχε ολοκληρωθεί, κάναμε τα αστεία μας και γενικά ήταν μια υπέροχη στιγμή» ανέφερε ο Γερμανός κόουτς στην «Goal».

Γιάννης Τζιουμακλής