Γκολ και με τη Λίβερπουλ κ-18 για το ball-boy του... εξυπνότερου κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Ναι μεν η σβελτάδα της σκέψης του Αλεξάντερ – Άρνολντ ήταν η πιο καθοριστική κίνηση του τέταρτου γκολ της Λίβερπουλ στον επικό επαναληπτικό των ημιτελικών με τη Μπαρτσελόνα. Ναι μεν ο Οριγκί εκτέλεσε άψογα έχοντας αιφνιδιαστεί και ο ίδιος. Παρ' όλα αυτά, ο μικρός που πέταξε αμέσως τη μπάλα για την εκτέλεση του κόρνερ, έγραψε τη δική του ιστορία και πλέον, πέτυχε και το πρώτο γκολ σε επίπεδο Κ-18 με την κόκκινη φανέλα!  



Γκολ και με τη Λίβερπουλ κ-18 για το ball-boy του... εξυπνότερου κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Προφανώς και παραμένει αξέχαστο σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο το κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ απέναντι στη Μπαρτσελόνα για να διαμορφώσει ο Ντιβόκ Οριγκί το τελικό 4-0 και να στείλει τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ στον μεγάλο τελικό του περασμένου Champions League στη Μαδρίτη.

Ο νεαρός φουλ μπακ, ενώ θα άφηνε αρχικά την εκτέλεση της στημένης μπάλας για τον Σακίρι, αντιλήφθηκε ότι η άμυνα της Μπαρτσελόνα ήταν παντελώς απούσα και έτσι γύρισε, έκανε τη μπαλιά στον Οριγκί κι αυτός με μονοκόματο σουτ χάρισε στη Λίβερπουλ τη μεγάλη πρόκριση.

Πριν απ' όλα αυτά, όμως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η άμεση επαναφορά της μπάλας στο σημείο του κόρνερ, από το 14χρονο ball-boy!

Ο μικρός Όκλεϊ Κανονίερ, χαρακτηρίστηκε... ήρωας για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και πλέον έχει σημειώσει κι εκείνος το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Σε φιλικό ματς προετοιμασία με το τμήμα Κ-18 απέναντι στη Μπέρτον, ο μικρός Όκλεϊ κατάφερε να βρει δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το συγκεκριμένο ηλικιακό τμήμα, αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-16.

Για το σύνολο του Μπάρι Λιούτας, πέρα από τον Κανονίερ, σκόραραν επίσης οι Τζέικ Κάιν (2) και Νάιαλ Μπρούκουελ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης