Επιλογές Αγγλίας και Champions League από την ασυναγώνιστη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr

Οι επιλογές του Σαββάτου είχαν τα πάντα. Μία εύκολη επιβεβαίωση(γκολ/γκολ Μπλάκπουλ-Τσάρλτον), μία εύκολη αστοχία(όβερ Κρόουλι-Νορθαμπτον, 0-1 τελικό) και ένα που πήγαινε "πρίμα"(Σάντερλαντ) αλλά αναβλήθηκε τελικά στο 70΄(με σκορ 1-1). Σήμερα είναι βραδιά Champions League που αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει και δράση στο Νησί. Αντί για πλήρη αγωνιστική Πρωταθλήματος, έβαλαν λίγο από όλα. Και Πρωτάθλημα(ένας αγώνας από τη League One) και Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι! Ποιο Champions League με λίγα λόγια!! Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το πρόγραμμα.  



Επιλογές Αγγλίας και Champions League από την ασυναγώνιστη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr

Για το Κύπελλο Αγγλίας, η Σάντερλαντ φιλοξενεί τη Γουόλσολ. Ομάδες της ίδιας κατηγορίας (League One) με εμφανή διαφορά δυναμικότητας όμως. Η Σάντερλαντ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας (κατά πολλούς η καλύτερη), η Γουόλσολ βρίσκεται στη 10η θέση. Το σημερινό βέβαια, είναι ματς Κυπέλλου με ότι συνεπάγεται αυτό. Οι "μαυρόγατες" έχουν 16 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα, δείχνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται. Αναμενόμενα η άνοδος είναι ο πρωταρχικός στόχος, ωστόσο η ιστορία και η "βαριά" φανέλα του συλλόγου επιβάλλουν να κυνηγήσει την διάκριση και στο Κύπελλο.

Η Γουόλσολ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προερχόμενη από 6 ματς χωρίς νίκη, κατάφερε το Σάββατο να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (91΄και 94΄)απέναντι στην Κόβεντρι. Κακό πρόσωπο και στα εκτός εσχάτως, με 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5. Ξεκάθαρο φαβορί η Σάντερλαντ σήμερα και δικαίως. Αντί της απλής νίκης της θα επιλέξω να πετύχει δύο γκολ τουλάχιστον, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,75.

Στο "Φράτον Παρκ" του Πόρτσμουθ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Τσάρλτον για το Πρωτάθλημα της League One. Η φόρμα της Πόρτσμουθ έχει βαρέσει κόκκινα εδώ και καιρό. Έρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες, ενώ η τελευταία ήττα της καταγράφεται στις 6 Οκτωβρίου. Απολύτως δίκαια και άξια έχει στρογγυλοκάτσει στην 1η θέση, όπου πλέον χτίζει και διαφορά από τους υπόλοιπους(στο +4 ήδη). Η Τσάρλτον είναι εξίσου φορμαρισμένη. Στα τελευταία 5 ματς έχει 4 νίκες και 1 ήττα, με γκολ 10-4. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των πλει-οφ(στο -1) και η μέχρι τώρα παρουσία της δείχνει πως αξίζει να βρεθεί εκεί. Εκτός έδρας εμφανίζει με μεγάλη συχνότητα μεγάλα σκορ, ενδεικτικά σε 10 ματς έχει ρεκόρ γκολ 16-15. Επίσης, διατηρεί εκπληκτική παράδοση στη σημερινή έδρα που επισκέπτεται με 6 νίκες και μόλις 1 ήττα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε...αγριεμένη κατάσταση και τα δεδομένα πριν τον αγώνα οδηγούν σε μία ανοικτή αναμέτρηση. Ναι μεν φαβορί η γηπεδούχος αλλά κάτι η φοβερή παράδοση της Τσάρλτον και η καλή φόρμα που έχει αποκτήσει με οδηγούν στο ενδεχόμενο να δούμε πολλά γκολ. Το Pamestoixima.gr κοστολογεί το όβερ 2,5 γκολ στο 1,95.

θα κλείσουμε τις επιλογές με ένα παιχνίδι από το Champions League. Η Ντόρτμουντ επισκέπτεται το πριγκιπάτο του Μονακό για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η γηπεδούχος είναι σίγουρα τελευταία στον όμιλο, η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Μονακό παραπαίει σε Γαλλία (είναι στις θέσεις υποβιβασμού) και Ευρώπη(μόλις 1 βαθμό και 12 γκολ παθητικό) και σήμερα θα παίξει με πολλές αλλαγές(η αποστολή της έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές). Η Ντόρτμουντ προελαύνει στην Μπουντεσλίγκα (στο +9 από Μπάγερν) και αν κερδίσει σήμερα θα περιμένει "γκέλα" της Ατλέτικο για να προκριθεί ως πρώτη. Δεν είναι απίθανο να μην πάρει το θετικό αποτέλεσμα η ισπανική ομάδα στο Βέλγιο (με Κλαμπ Μπριζ) και ως εκ τούτου το κίνητρο της πρώτης θέσης μοιάζει πολύ ισχυρό στα μάτια μου. Πέρα δηλαδή από τη βάση της σκέψης, που είναι η τραγικότατη κατάσταση που βρίσκεται η Μονακό. Αλλαγές θα έχει και η γερμανική ομάδα, όμως σίγουρα θα δούμε μια πολύ πιο ανταγωνιστική 11άδα από αυτή των Γάλλων. Το "διπλό" στέκεται ακόμα στο 1,63 από το Pamestoixima.gr και έχει αξία.

Συνοπτικά

Σάντερλαντ-Γούολσολ Γηπεδούχος όβερ 1,5 γκολ - 1,75

Πόρτσμουθ-Τσάρλτον όβερ 2,5 γκολ - 1,95

Μονακό-Ντόρτμουντ 2 - 1,63

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας