Σκοράρουν στο Μπέρμιγχαμ, «βολική» ισοπαλία στο Champions League

Βραδιά Champions League η σημερινή, αλλά οι Άγγλοι έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν. Μπορεί όλος ο κόσμος να καθηλωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις για να δει το Παρί-Λίβερπουλ για παράδειγμα, στο Νησί όμως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους αγώνες της Championship. Γούστα είναι αυτά, ο καθένας έχει τα δικά του και είναι απολύτως σεβαστά. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Σκοράρουν στο Μπέρμιγχαμ, «βολική» ισοπαλία στο Champions League

Στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νότιγχαμ. Η γηπεδούχος είναι από τις αγαπημένες ομάδες της στήλης, αφού για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έφερνε συνεχόμενα γκολ/γκολ και όβερ στους αγώνες της. Η αλλαγή προπονητή, σχεδόν ένα μήνα πριν, μας ανάγκασε να τηρήσουμε στάση αναμονής μέχρι να δούμε τις αλλαγές που αυτός θα έφερνε. Η αμυντική λειτουργία παρουσιάζει μια βελτίωση, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Οι θέσεις των πλέι οφ παραμένουν σε κοντινή απόσταση(4 πόντους), η επιθετική λειτουργία διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και η ψυχολογία της ομάδας με το νέο προπονητή είναι πολύ καλή. Η Νότιγχαμ εντελώς αθόρυβα και δίχως να τραβά τα βλέμματα, έχει φτάσει ως την 7η θέση και στο -1 από την πρώτη εξάδα. Ομάδα που έχει μόλις δύο ήττες σε όλο το Πρωτάθλημα αλλά και εννιά ισοπαλίες. Στα εκτός έδρας ματς δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα, ενώ γενικότερα προέρχεται από αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών. Αμφίρροπη αναμέτρηση η σημερινή, με τον τελικό νικητή να αποτελεί γρίφο.

Η συμπεριφορά των δύο ομάδων και η πρόσφατη φόρμα τους με οδηγούν στην επιλογή του γκολ/γκολ και όβερ που προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 2,02.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας είναι εντελώς απρόβλεπτα και δεν ξεχωρίζει κάποια επιλογή. Για αυτό και θα αναφερθώ σε ένα παιχνίδι από το Champions League. Αυτό είναι το Πόρτο-Σάλκε και θα πω από την αρχή πως θα επιλέξω την ισοπαλία. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή οι Πορτογάλοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση και γενικότερα είναι πιο ισορροπημένη ομάδα από τους Γερμανούς.

Με λίγα λόγια, αν δεν ήταν η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων, η επιλογή μου θα ήταν Πόρτο. Όμως τώρα, οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα με 10 και 8 βαθμούς. Η Γαλατάσαραι ακολουθεί τρίτη με 4 βαθμούς. Είναι προφανές πως μία ισοπαλία σήμερα δεν θα «χάλαγε» καμία από τις δύο ομάδες, αφού είναι αρκετά πιθανό να προκριθούν και από απόψε(αν οι Τούρκοι δεν κερδίσουν στη Μόσχα, τη Λοκομοτίβ).

Σίγουρα ενέχει αρκετό ρίσκο η συγκεκριμένη επιλογή, όμως πιστεύω πως οι σημερινοί αντίπαλοι δεν πρόκειται να παίξουν «στα κόκκινα». Η απόδοση στο Pamestoixima.gr είναι στο 3,50.

Συνοπτικά:

Άστον Βίλα-Νότιγχαμ όβερ+γκολ/γκολ 2,02

Πόρτο-Σάλκε Χ 3,50

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας