Αυτοί είναι οι νέοι και... ωραίοι της Αγγλίας (video)

Τρεις εντυπωσιακοί πιτσιρικάδες έλαβαν την πρώτη τους κλήση από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και το england365 σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα τους που τους έφεραν στα «τρία λιοντάρια».



Αυτοί είναι οι νέοι και... ωραίοι της Αγγλίας (video)
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα ματς με Κροατία και Ισπανία τους Τζέιμς Μάντισον, Τζέιντον Σάντσο και Μέισον Μάουντ, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν εντυπωσιάσει στην εκκίνηση της νέας σεζόν.

 

Τζέιμς Μάντισον-Λέστερ

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη των «καναρινιών» και μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της δεύτερης κατηγορίας. Η Λέστερ έβγαλε το καλοκαίρι από τα ταμεία της το ποσό των 22,5 εκατομμυρίων λιρών ώστε να τον κάνει δικό της και ο Μάντισον φρόντισε να ξεκινήσει με το… καλημέρα την απόσβεση. Πήρε άμεσα φανέλα βασικού και έχοντας ξεκινήσει και στα 7 ματς της Πρέμιερ Λιγκ φέτος μετρά ήδη 3 γκολ και 2 ασίστ, αγωνιζόμενος τόσο ως «δεκάρι», όσο και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στην αριστερή πτέρυγα.

Τζέιντον Σάντσο-Ντόρτμουντ

Προϊόν των ακαδημιών της Γουότφορντ, αποκτήθηκε λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 15 του χρόνια (Μάρτιος 2015) από την Μάντσεστερ Σίτι. Έβγαλε δύο σεζόν στους μικρούς των «πολιτών», όμως δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2017 τον βρήκε στη Ντόρτμουντ έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών. Η πρώτη σεζόν του Σάντσο στη Γερμανία ήταν αναγνωριστική, με το νεαρό έξτρεμ να καταγράφει 12 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα (τις 7 ως βασικός) και να πετυχαίνει ένα γκολ. Φέτος ο 18χρονος εξτρέμ έρχεται και πάλι από τον πάγκο, όμως σε κάθε παιχνίδι κάνει τη διαφορά με ένα γκολ και έξι ασίστ στο πρωτάθλημα και ακόμα μία ασίστ στο Κύπελλο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά δύο παιχνίδια ως βασικός όπου έχει μοιράσει ακόμα ένα γκολ. Επιδόσεις που τον έχουν φέρει στην κορυφή των «σερβιτόρων» όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μέισον Μάουντ-Ντέρμπι (δανεικός από την Τσέλσι)

Σε αντίθεση με τους Μάντισον και Σάντσο που βρίσκονται σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, ο Μάουντ κατάφερε κάτι ακόμα πιο δύσκολο… Αγωνιζόμενος στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Ντέρμπι «θάμπωσε» με τις εμφανίσεις του και κλήθηκε στην εθνική ομάδα των Ανδρών στα 19 του χρόνια. Ο νεαρός χαφ ανήκει στην Τσέλσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ τον πήρε κοντά του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Οι περσινές του επιδόσεις στην Ολλανδία με τη Φίτεσε (40 ματς-13 γκολ και 10 ασίστ) αποτέλεσαν τα διαπιστευτήρια του και φέτος συνεχίζει από εκεί που το άφησε. Παίζοντας κυρίως στο «δέκα» αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της Ντέρμπι και το κοντέρ έχει γράψει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 14 ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.