Ειδήσεις » Championship

10.02.2024 | 10:00

Οι «τρομερές» ομοιότητες της νίκης της Σέφιλντ Γουένσντεϊ επί της Μπέρμιγχαμ, επτά χρόνια μετά!

Τότε ήταν 10 Φεβρουαρίου, «χθες» είχαμε 9 του μηνός. Τότε, είχε επικρατήσει με 3-0, τώρα έβαλε δύο γκολ στην Μπέρμιγχαμ. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κόντρα στην αντίπαλό της, εντός έδρας, μετά από επτά χρόνια. Και για κάποιον… περίεργο λόγο, θυμίζει στον απόλυτο βαθμό την τελευταία απέναντί της, το 2017!  

03.02.2024 | 19:10

«Παράνοια» στην Championship: «Κατέρρευσε» η Ίπσουιτς, «τρένο» η Λέστερ, τεράστια ανατροπή η Νόριτς! (vids)

Στρογγυλός αριθμός. Τριάντα αγωνιστικές. Τριάντα στροφές του πρωταθλήματος της Championship γεμάτες… παράνοια! Ακόμη μία εβδομάδα στη δουλειά για τη Λέστερ, η απόλυτη «κατάρρευση» για την Ίπσουιτς, σπουδαία νίκη για την ομάδα των Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα, εκτός έδρας, κόντρα στην Γουότφορντ (0-1). Επτά ομάδες διεκδικούν θέση στην εξάδα, στο -1 από αυτήν η Νόριτς, έκανε «διπλό» η Πλίμουθ για πρώτη φορά στη σεζόν, με «θύμα» τη Σουόνσι (0-1)! Δεν είχαμε καν… ισοπαλία σε εννέα αναμετρήσεις.

31.01.2024 | 01:26

ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Χρήστος Τζόλης είναι ο ήρωας της Φορτούνα – Πέναλτι αλά πανένκα, πρόκριση και… συρτάκι! (vids)

Η στιγμή της… καριέρας του. Το πέναλτι της ζωής του. Η πρόκριση που θα είναι για πάντα ταυτισμένη μαζί του. Τι έκανε ο Χρήστος Τζόλης για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο Κύπελλο Γερμανίας…

30.01.2024 | 20:10

«Άλαν Σίρερ, σε ξεπεράσαμε»: Το ιστορικό «ναι» της Μπλάκμπερν στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γουάρτον!

Όλοι περίμεναν πως η πρώτη χειμερινή της Κρίσταλ Πάλας θα βρισκόταν πλέον προ των πυλών. Αυτό έμοιαζε το πιο πιθανό σενάριο, από τη στιγμή που μία ομάδα της Premier League αποφασίζει να στοχεύσει σε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Championship.

25.01.2024 | 11:58

Απίστευτη απόφαση της Μπλάκμπερν: Απέρριψε πρόταση που θα ξεπερνούσε και την πώληση του… Άλαν Σίρερ!

Μπορούσε να πουλήσει ποδοσφαιριστή για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια με 18 εκατομμύρια και πάνω. Και όμως, δεν το έκανε. Η Μπλάκμπερν είπε «όχι» στην Κρίσταλ Πάλας, ο Άνταμ Γουάρτον παραμένει στην Championship και η πώληση του Άλαν Σίρερ εξακολουθεί να είναι τέταρτη στην σχετική λίστα του συλλόγου!

20.01.2024 | 19:05

Ο απόλυτος «χαμός» στην Championship: Έξι ομάδες για δύο θέσεις, τεράστια νίκη η Νόριτς! (vid)

Γίνεται πραγματικά… κόλαση τη δεδομένη χρονική στιγμή στην βαθμολογία της Championship. Φοβερή «μάχη» για τις δύο θέσεις στην πρώτη εξάδα, με τη Γουέστ Μπρομ και την Κόβεντρι να τις κατέχουν, αλλά τέσσερις ομάδες να ακολουθούν. «Έμπλεξε» πολύ η πρώτη, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη απέναντί της η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη!