Ειδήσεις » Championship

02.03.2024 | 19:07

Έχουμε… πρωτάθλημα στην Championship: Έχασε ξανά η Λέστερ, η Ίπσουιτς έπιασε τη Λιντς, «χαμός» στην εξάδα! (vids)

Τρομερό πρωτάθλημα, αδιανόητη εξέλιξη από την αρχή μέχρι και το τέλος της βαθμολογίας. Ήττα για τη Λέστερ, ισοπαλία η Λιντς, κέρδισε η Ίπσουιτς, απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση! Παράλληλα, είχαμε «λευκές» ισοπαλίες, αναφορικά με την τετράδα, ενώ υπάρχει… τετραπλή ισοβαθμία στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με μία εξ’ αυτών να οδηγεί στη League One. «Παράνοια»!

02.03.2024 | 16:37

«Κόλλησε» και με παίκτη παραπάνω η Λιντς, ευκαιρία για την Ίπσουιτς – Οι Έλληνες της Κάρντιφ το έκαναν ξανά! (vids)

«Γκέλαρε» η Λιντς, χαμός στην Championship, έχει μεγάλη ευκαιρία η Ίπσουιτς απέναντι στην Πλίμουθ. Την ίδια ώρα, η Κάρντιφ επικράτησε με 1-0, εκτός έδρας, της Μπρίστολ Σίτι, με τους δύο Έλληνες στη βασική της ενδεκάδα. Ανέβηκε στην 14η θέση, έκανε δύο σερί νίκες, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο!

02.03.2024 | 16:30

Και ξανά η διαιτησία στο επίκεντρο: Πήρε μόνο κίτρινη για πάτημα στη γάμπα του αντιπάλου του! (vid)

Σταμάτησε πίσω του, τον πάτησε κανονικά, απόρησε με την αντίδραση του αντιπάλου του κι όμως γλίτωσε την αποβολή! Ο Πίρσον της Χάντερσφιλντ μάλλον είναι τυχερός που παρέμεινε στο γήπεδο, στο ματς με τη Λιντς...

28.02.2024 | 16:46

Η ΑΕΚ, η Νόριτς και από τι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον του Γιαννούλη!

Η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, σαφώς και ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Όσοι αναζητούν εξελίξεις και «συμφωνίες», είναι ξεκάθαρο πως στην παρούσα φάση, θα πρέπει να περιμένουν. Και ο λόγος είναι πολύ απλός.

24.02.2024 | 23:19

Έφυγε από την ζωή ο Σταν Μπόουλς – Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της ΚΠΡ

Δυσάρεστα νέα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, απεβίωσε ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της ΚΠΡ, ο Σταν Μπόουλς, σε ηλικία 75 ετών. Είχε διαγνωσθεί με Alzheimer, πριν από εννέα χρόνια, αποτέλεσε τον σούπερ σταρ της ομάδας που πήρε να πάρει το πρωτάθλημα του 1976. Έπαιξε και απέναντι στην ΑΕΚ, φόρεσε το εθνόσημο και «πλήγωσε» την Ουαλία.

24.02.2024 | 19:06

Κερδισμένη της αγωνιστικής η Λιντς: Ήττα – σοκ η Σαουθάμπτον, επέστρεψαν οι Έλληνες της Κάρντιφ! (vids)

Ακόμη μία τρομερά ενδιαφέρουσα αγωνιστική έλαβε χώρας την Championship, με την 34η στροφή του πρωταθλήματος, να διαφοροποιεί την τριάδα. Ήττα – σοκ ξανά για τη Σαουθάμπτον, τα κατάφερε έστω και δύσκολα η Ίπσουιτς, μία νίκη και μία ισοπαλία για τους Έλληνες, σε Κάρντιφ και Νόριτς. Σπουδαίο «διπλό» η Χάντερσφιλντ, στην ζώνη του υποβιβασμού πλέον η Στόουκ!

23.02.2024 | 23:56

Μία τεράστια Λιντς: Έφερε «τούμπα» τη Λέστερ σε 180 δευτερόλεπτα, έρχεται στην… Premier League! (vids)

Το «Έλαντ Ρόουντ» είναι… κάστρο και από εκεί δεν περνά κανείς. Ούτε καν η Λέστερ. Ακόμη και αν προηγείται με 1-0. Ακόμη και αν έχουμε φτάσει και στο 80ο λεπτό της συνάντησης. Επική ανατροπή για τα «παγώνια», γκολ – νίκης ένας 17άχρονος και… -6 από την κορυφή της βαθμολογίας με το τελικό 3-1! Η Λιντς το πιστεύει και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Premier League!

21.02.2024 | 18:35

Οι παίκτες στο γήπεδο, ο κόσμος να θέλει να μπει μέσα: Το «τρελό» φινάλε στο Ίπσουιτς – Ρόδεραμ! (vids)

Όσοι δεν το είδατε, χάσατε… Είναι δεδομένο αυτό. Τεράστια νίκη για την Ίπσουιτς στην 29η αγωνιστική της Championship, απέναντι στη Ρόδεραμ. Δείτε λοιπόν πώς το 3-2 του 90ου λεπτού, έγινε… 4-3 σε 60 δευτερόλεπτα, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φινάλε της φετινής σεζόν στην Αγγλία!