Ειδήσεις » Championship

22.03.2024 | 11:59

Σειρά της Λέστερ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών... από τη νέα σεζόν!

Η Λέστερ έγινε ακόμα μια από την... παρέα που κατηγορείται επίσημα για παραβάσεις στους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ! Αντιδρά η ομάδα, πάει για την επόμενη σεζόν η πιθανή τιμωρία, εφόσον εξασφαλιστεί η άνοδος.   

20.03.2024 | 15:58

Από τη δύσπιστη Μπράιτον, στο ρεκόρ πώλησης της Κόβεντρι: Ο Γκιόκερες κάνει χαμό και η Αγγλία… τον θέλει πίσω

Μόλις τρία γκολ ήταν αρκετά για την Κόβεντρι ώστε να τον κάνει δικό της. Η Μπράιτον δεν τον είχε πιστέψει. Δεν τον βοηθούσε. Κι εκείνος, έγινε η πώληση – ρεκόρ στην ιστορία των sky blues, που τον έχουν απολαύσει προτού γίνει αυτός ο μεγάλος χαμός γύρω απ’ το όνομά του. Τώρα, ο Βίκτορ Γκιόκερες κάνει το αγγλικό ποδόσφαιρο να τον ζητά ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη!  

16.03.2024 | 19:00

Νέα αλλαγή δεδομένων στην Championship: Η Ίπσουιτς 2η, η Νόριτς 6η, χωρίς νίκη από την 17η θέση και κάτω! (vids)

Βλέπεις Championship, δεν… βαριέσαι ποτέ. Εντυπωσιακό πρωτάθλημα, μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Ανέβηκε στην 2η θέση η Ίπσουιτς, πανηγύρισε ο Κάρλος Κορμπεράν, μπορεί και χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη η Νόριτς. Εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν κέρδισε ομάδα από την 17η θέση και κάτω, ενώ η Ρόδεραμ πήρε… βαθμό, μετά από δύο μήνες!

09.03.2024 | 18:59

Η Λέστερ «παίζει» για τη Λιντς: Η βαθμολογία της Championship και η Νόριτς του Γιαννούλη! (vids)

Η Λέστερ «πέταξε» δύο βαθμούς, η Λιντς είχε κάνει τη δουλειά της, η Ίπσουιτς είχε ηττηθεί και η «παράνοια» στην Championship συνεχίζεται. «Χαμός» στις θέσεις της ανόδου, η Νόριτς επέστρεψε στην πρώτη εξάδα και ο Δημήτρης Γιαννούλης… βλέπει Premier League. «Κακή» ήττα για την ΚΠΡ,  τεράστια επικράτηση εκτός έδρας για την Στόουκ.

09.03.2024 | 16:32

Η Κάρντιφ άλλαξε το πρωτάθλημα: Αδιανόητη ανατροπή στις καθυστερήσεις επί της Ίπσουιτς! (vids)

Μία τεράστια νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Κάρντιφ, με την ομάδα του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη να επικρατεί με 2-1 της Ίπσουιτς, αλλάζοντας τα… δεδομένα του πρωταθλήματος. Ισοφάρισαν στο 94’ οι γηπεδούχοι, κέρδισαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού!