«Δεν θα πάει αήττητη προς τον τίτλο η Σέλτικ»

Σίγουρος πως η Σέλτικ θα κατακτήσει τον τίτλο στη Σκωτία αφού πρωτίστως σημειώσει κάποιες ήττες, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος των «Κελτών», Άντι Γουόκερ.



«Δεν θα πάει αήττητη προς τον τίτλο η Σέλτικ»

Έχοντας 52 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις και με απόσταση 14 βαθμών από την 2η Ρέιτζερς, η Σέλτικ οδεύει προς έναν ακόμα τίτλο στη Σκωτία, τον έκτο σερί μάλιστα τε τελευταία χρόνια.

Παρά την εμφανή αγωνιστική υπεροχή έναντι των αντιπάλων της, και με το «Old Firm» κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα Ρέιτζερς να πλησιάζει (31/12), ο Άντι Γουόκερ τόνισε στο Sky Sports πως η Σέλτικ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει αήττητη τον φετινό τίτλο, που είναι ουσιαστικά και ένα ρεκόρ που θέλουν να φτάσουν.

«Πιστεύω πως είναι απίθανο και πως δεν θα συμβεί. Ο καθένας είναι εντυπωσιασμένος με τη Σέλτικ αυτή τη χροιά και η συνέπεια τους αγωνιστικά έχουν εκπλήξει άπαντες. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει τεράστια επιρροή στην ομάδα, κατέκτησαν και το Λιγκ Καπ. Λογικά θα χάσουν κάποια ματς μέσα στη σεζόν, αλλά θα είναι λιγοστά αυτά. Ακόμα και αν χάσουν από τη Ρέιτζερς, θα προχωρήσουν και δεν θα χάσουν τον τίτλο», δήλωσε ο πρώην στράικερ των «Καθολικών».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη σημερινή (24/12) εκτός έδρας επικράτηση (3-0) απέναντι στη Χάμιλτον, η Σέλτικ έφτασε τις δεκατρεις συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ της Σκωτίας, σερί το οποίο κατάφερε να επεκτείνει, μολονότι αγωνιζόταν από το 47' με παίκτη λιγότερo στο ματς του «Superseal Stadium».