UEFA Euro 2024: AXE, Dove Men+Care & Ultrex σύμμαχοι περιποίησης στη μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου!

Ζήσε την μαγεία του UEFA Euro 2024 και ανακάλυψε πώς μπορείς να βρεθείς κι εσύ στην καρδιά του γηπέδου, πανηγυρίζοντας κάθε γκολ με αυτοπεποίθηση.



UEFA Euro 2024: AXE, Dove Men+Care & Ultrex σύμμαχοι περιποίησης στη μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου!

Φέτος το καλοκαίρι οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex παίζουν “μπάλα” στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ευρώπης και γίνονται οι επίσημοι χορηγοί του UEFA Euro 2024, ακολουθώντας το μεγάλο ταξίδι της στρογγυλής θεάς στα γήπεδα της Γερμανίας! Ένα ταξίδι που προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις, που ενώνει λαούς και χώρες και που κάνει τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων να χτυπούν δυνατά στον παλμό του. 

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2024, οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex πραγματοποιήσαν μια μοναδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να ανακοινώσουν την επίσημη χορηγία τους στο UEFA Euro 2024, με συντονιστές τους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Λίλα Κουντουριώτη. Συμπληρώνοντας και τιμώντας 20 χρόνια από την μεγάλη νίκη της Ελλάδας στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, εκλεκτοί καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν οι εμβληματικοί θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας και Αντώνης Νικοπολίδης. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

-Ο κος Αντώνης Νικοπολίδης, ο κος Θοδωρής Ζαγοράκης, η κα Κέλλυ Καρλή, Brand Manager Deodorants στη Unilever, ο κος Γιάννης Γιαννακούλιας, Customer Strategy & Planning Manager στη Unilever, ο αθλητικογράφος και παρουσιαστής της εκδήλωσης κος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η κα Έφη Παπαθανασίου, Brand Manager Beauty & Wellbeing στη Unilever, η κα Κατερίνα Ντάλλη, Brand Manager Skin Cleansing SEΕ στη Unilever. 

-Η κα Κατερίνα Ντάλλη, Brand Manager Skin Cleaning SEΕ στη Unilever, ο κος Άγγελος Χαριστέας, ο κος Θοδωρής Ζαγοράκης, οι αθλητικογράφοι και παρουσιαστές της εκδήλωσης κος Χρήστος Σωτηρακόπουλος και η κα Λίλα Κουντουριώτη, η κα Έφη Παπαθανασίου, Brand Manager Beauty & Wellbeing στη Unilever, η κα Κέλλυ Καρλή, Brand Manager Deodorants στη Unilever, ο κος Γιάννης Γιαννακούλιας, Customer Strategy & Planning Manager στη Unilever. 

 

Οι αθλητικογράφοι και παρουσιαστές της εκδήλωσης κος Χρήστος Σωτηρακόπουλος και κυρία Λίλα Κουντουριώτη, ο κος Θοδωρής Ζαγοράκης, ο κος Αντώνης Νικοπολίδης, ο κος Άγγελος Χαριστέας.

O κος Θοδωρής Ζαγοράκης, ο κος Αντώνης Νικοπολίδης, ο κος Άγγελος Χαριστέας.