Ένα βήμα πριν το Euro της Γερμανίας οι Ουαλοί! (vid)

Αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο στην έναρξη κάθε ημιχρόνου και με επιβλητική εμφάνιση, η Ουαλία έφτασε στο 4-1 επί της Φινλανδίας και πέρασε στον τελικό των μπαράζ του Path Α με φόντο την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας! Κόντρα στην Πολωνία την Τρίτη το τελευταίο βήμα πριν τη διοργάνωση του καλοκαιριού!   



Ένα βήμα πριν το Euro της Γερμανίας οι Ουαλοί! (vid)

Οι «δράκοι» φιλοξένησαν τη Φινλανδία στο Κάρντιφ και τα γκολ που σημείωσαν στο 3ο και το 47ο λεπτό ήταν καθοριστικής σημασίας. 

Με την έναρξη του ματς ο Μπρουκς εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρε για να γράψει το 1-0 για τους Βρετανούς, οι οποίοι στο 38' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκο Γουίλιαμς διπλασίασαν τα τέρματά τους! 

Μια στιγμή απροσεξίας επέτρεψε στους Φινλανδούς να μειώσουν από το πουθενά το σκορ με τον Τεέμου Πούκι στο 45', ωστόσο, προτού οι φιλοξενούμενοι πάρουν αέρα, οι Ουαλοί... τους τον έκοψαν. 

Μόλις ξαναμπήκαν στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος, έφτασαν στο 3-1 με τον Τζόνσον να βρίσκεται εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει ώστε να σκοράρει στο 47'. Το σύνολο του Πέιτζ ήλεγξε το ματς μέχρι το τέλος, στο 86' κι αφού είχε προηγηθεί κι ένα ακυρωθέν γκολ, ο Ντάνιελ Τζέιμς έγραψε το 4-1 και η Ουαλία έφτασε πλέον ένα βήμα πριν από το Euro 2024! 

Στον μεγάλο τελικό των μπαράζ από το Path A των προκριματικών, η βρετανική ομάδα θα υποδεχθεί στο Κάρντιφ την Τρίτη με την Πολωνία, η οποία έφτασε άνετα στο 5-1 επί της Εσθονίας. 

Κώστας Ζάλιαρης