Στον Κριστιάνο η Χρυσή Μπάλα, στη 10άδα Βάρντι και Μαχρέζ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την 4η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, έχοντας αναδειχθεί κορυφαίος του 2016 από το France Football! Στην 7η και την 8η θέση αντίστοιχα οι Ριγιάντ Μαχρέζ και Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ. 



Στον Κριστιάνο η Χρυσή Μπάλα, στη 10άδα Βάρντι και Μαχρέζ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όπως είχε διαρρεύσει, είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2016, με τις επιδόσεις του, τα γκολ του και φυσικά τις κατακτήσεις των Τσάμπιονς Λιγκ και Euro 2016 να καθιστούν καθ' όλα δίκαιη την ανάδειξή του ως κορυφαίος για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. 

Στη δεύτερη θέση ο Λιονέλ Μέσι και στην 3η ο αστέρας της Ατλέτικο Μαδρίτης που έλαμψε μέσα στο έτος και ανέβασε κατά πολύ τις ποδοσφαιρικές του μετοχές, Αντουάν Γκριζμάν. 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρέθηκε στην 6η θέση έπειτα από τις ψήφους των δημοσιογράφων, ενώ την 7η και την 8η θέση κατέλαβαν οι Μαχρέζ και Βάρντι αντίστοιχα, για την εκπληκτική πορεία της Λέστερ μέχρι την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν. 

Ο μεγάλος, Τζιανλουίτζι Μπουφόν έφτασε μέχρι το 9ο «σκαλί», ενώ, όσον αφορά το αγγλικό ενδιαφέρον, οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Πολ Πογκμπά και Ντιμίτρι Παγιέ, τερμάτισαν στην 13η, τη 14η και τη 17η θέση ανάμεσα σε 30 υποψήφιους.