Απόδραση από το Χάντερσφιλντ!

Η Γουίγκαν πήρε τρομερή νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ για τη 18η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, αντέχοντας στην πίεση που της ασκήθηκε και «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις! Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους «λάτικς» που συνεχίζουν την προσπάθεια αποκόλλησης από την επικίνδυνη ζώνη.



Απόδραση από το Χάντερσφιλντ!

Όσο ανώτερη κι αν ήταν η Χάντερσφιλντ, είδε την τύχη να ευνοεί τη Γουίγκαν και τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν σε αντεπίθεση στο 40ο λεπτό ν' ανοίξουν το σκορ με το πλασέ του Ρις Μπερκ από το γύρισμα του Γιανίκ Γουάιλντκατ στην περιοχή.

Ο κόσμος προσπάθησε να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους που από το πρώτο 45λεπτο είχαν χάσει τόσο τον αρχηγό τους, Μαρκ Χάντσον, όσο και τον Σον Σκάνελ, δικαιώθηκαν όμως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αφού μπήκαν στο γήπεδο για να συνεχίσουν την... πολιορκία.

Στο 50ο λεπτό έγινε το 1-1 από τον Άαρον Μόοϊ που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι από την παράλληλη μπαλιά που έκανε ο Νάκι Γουελς, για να φτάσει η Χάντερσφιλντ στο γκολ που δικαιούταν.

Ο ενθουσιασμός, ωστόσο, ήταν τέτοιος που βγήκαν όλοι μπροστά για το γκολ της ανατροπής και αντ' αυτού, μια βαθιά μπαλιά έβγαλε μόνο τον Γουάιλντκατ που έχοντας ξεκινήσει την κούρσα του πίσω από το χώρο του κέντρου, είχε όλη την άνεση να φτάσει μέχρι την περιοχή, να περάσει και τον Γουόρντ και να γράψει το τελικό 2-1 για τη Γουίγκαν!

Η Χάντερσφιλντ ορθά ζήτησε πέναλτι στο 62' σε μαρκάρισμα του Γκάρμπατ στον Γουελς, όπως επίσης φωνές ακούστηκαν και στο 68' σε φάση που ο Κατσούγκα αυτή τη φορά ζήτησε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Γουόρνοκ.  

Η εστία των «λάτικς» δεν απειλήθηκε τόσο μετά το νέο προβάδισμα και η ομάδα του Γουόρεν Τζόις πήρε σημαντικότατο «διπλό».