Είναι δυνατόν να αποσυρθεί τώρα; Η απόφαση του Τζέιμι Βάρντι και οι συζητήσεις με τη Λέστερ!

Ο Τζέιμι Βάρντι σκεφτόταν να αποσυρθεί, αλλά η Λέστερ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στην Premier League! Και όλα δείχνουν, πως για 13η διαδοχική σεζόν, ο Άγγλος επιθετικός θα βρίσκεται στο «Κινγκ Πάουερ»!



Είναι δυνατόν να αποσυρθεί τώρα; Η απόφαση του Τζέιμι Βάρντι και οι συζητήσεις με τη Λέστερ!

Άλλο ένα βήμα προς τη μεγάλη επιστροφή της στην Premier League έκανε η Λέστερ, η οποία πριν από μερικές ώρες επικράτησε με 5-0 της Σαουθάμπτον στο «Κινγκ Πάουερ» και είναι… ξεκάθαρη πρώτη στην κατάταξη της Championship.

Πραγματοποίησε μία από τις πιο πειστικές της εμφανίσεις το τελευταίο δίμηνο και προετοιμάζεται για την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Λέστερ χωρίς Τζέιμι Βάρντι όμως γίνεται; Δεν γίνεται! Ακόμη και αν είναι 36 ετών, ακόμη και αν βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια στο Λέστερ. Η ομάδα του επέστρεψε και φημολογείται πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να μην αποσυρθεί, με τις «αλεπούδες» να ανοίγουν συζητήσεις μαζί του για την επόμενη σεζόν!

Όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία, με τον κόσμο να φωνάζει στο γήπεδο, πριν από μερικές ώρες, πως θέλει να τον βλέπει στην ομάδα του για… 12 χρόνια ακόμη!

Δημήτρης Μανάκος