Σινε-θεραπεία με Χόλογουεϊ!

Με δηλώσεις του που δημοσιοποιήθηκαν  στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Σκωτσέζος μεσοεπιθετικός της ΚΠΡ, Τζέιμι Μακί, αποκάλυψε πως ο καινούριος προπονητής των Λονδρέζων, Ίαν Χόλογουεϊ, προέκρινε την μέθοδο του... κινηματογράφου, προκειμένου να φέρει πιο κοντά τους παίκτες του.



Σινε-θεραπεία με Χόλογουεϊ!

Στην επιστροφή του έπειτα από μία δεκαετία στο Λόφτους Ρόουντ, ο 53χρονος κόουτς επέλεξε στην πρώτη του κιόλας προπόνηση να παρακολουθήσει από κοινού με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του την αμερικανική ταινία «Προπονητής Κάρτερ» (Coach Carter), ούτως ώστε να δημιουργήσει μία... ψυχολογική ανάταση στις τάξεις των «ρέιντζερς», οι οποίοι φιγουράρουν στις χαμηλότερες θέσεις της Τσάμπιονσιπ (17οι από τις 24 ομάδες).

«Μας είπε από την αρχή της συνάντησής μας, ότι θα ήταν ίσως κάπως άβολο, όμως συγκέντρωσε ποδοσφαιριστές και προπονητικό προσωπικό στην καντίνα για να παρακολουθήσουμε την ταινία», ανέφερε αρχικά ο Μακί και συνέχισε:

«Πρόκειται για μία ομάδα μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οι αθλητές της οποίας έρχονται κοντά, πηγαίνουν καλά, ο προπονητής είναι εκείνος που τους ενώνει ως σύνολο, προκειμένου να επιτύχουν και αυτό είναι κάτα κάποιο τρόπο το μήνυμα που θέλησε να μας περάσει μέσω της ταινίας», για να κλείσει αναφορικά με τον Άγγλο τεχνικό λέγοντας:

«Ήμασταν όντως λίγο άβολα, μα πρόκειται για έναν σπουδαίο χαρακτήρα, ο οποίος ήδη έχει κατορθώσει να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας. Όλοι ανυπομονούμε πλέον να συνεχίσουμε τη χρονιά μαζί του»!

Η ταινία είναι παραγωγής του 2005 με πρωταγωνιστή το διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Σάμουελ Λ. Τζάκσον, στο ρόλο του προπονητή Κεν Κάρτερ.