Σε τέσσερα χρόνια, είχε 10 προπονητές!

Εκείνος, άλλαξε τρεις ομάδες. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, όμως, ο Ρος ΜακΚόρμακ που ανήκει πλέον στην Άστον Βίλα, έχει μετρήσει 11 αλλαγές προπονητών (10 διαφορετικά πρόσωπα) έπειτα και από την απόλυση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στους «χωριάτες»!  



Σε τέσσερα χρόνια, είχε 10 προπονητές!

Ο Σκοτσέζος επιθετικός μπορεί πολύ εύκολα να θεωρήσει τον εαυτό του εξαιρετικά άτυχο ή να πιστέψει ότι κάποια... ανώτερη δύναμη δεν ήθελε την ποδοσφαιρική του καριέρα να είναι λιγάκι πιο εύκολη.

Το 2010 πήρε μεταγραφή στη Λιντς, το 2014 μετακόμισε στη Φούλαμ έναντι 11 εκατ.λιρών και το φετινό καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Άστον Βίλα για να βοηθήσει στην προσπάθεια επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ, με το κόστος της μεταγραφής στα 12 εκατομμύρια.

Από το 2012 κι έπειτα, έχει συνεργαστεί με... 10 διαφορετικούς προπονητές!

Στη Λιντς ξεκίνησε με τον Σάιμον Γκρέισον, έπειτα με τον Νιλ Ρέντφιρν ως υπηρεσιακό, ακολούθησε ο Νιλ Γουόρνοκ, ξανά ο Ρίντφερν ως προσωρινός, ανέλαβε τα «παγώνια» και ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, ενώ ο τελευταίος τις οδηγίες του οποίου υπάκουσε ο ΜακΚόρμακ στο «Έλαντ Ρόουντ» ήταν ο Ντέιβ Χόκαντεϊ.

Στη Φούλαμ, πρώτος ήταν ο Φέλιξ Μάγκατ, έπειτα ο Κιτ Σάιμονς, συνέχισε με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς και φέτος, με τη μεταγραφή στην Άστον Βίλα, αρχικά συνεργάστηκε με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο και πλέον θα το κάνει με τον Στιβ Κλαρκ που ανέλαβε στη θέση του Ιταλού μέχρι νεοτέρας...