Φαβορί η Τσελσι αλλα η Άρσεναλ θα τη κοντράρει!

Με την καινούργια χρονιά να πια ελάχιστα μακριά μας οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο! Και συμφωνώ απόλυτα με τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την Τσέλσι ωστόσο η Άρσεναλ πιστεύω πως θα το παλέψει μέχρι τέλους! Γράψει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος



Φαβορί η Τσελσι αλλα η Άρσεναλ θα τη κοντράρει!

Η ομάδα του Μουρίνιο εχει υπέρ της την έτοιμη ομάδα και το know how αλλα πέρσι στο διάστημα που έκανε κοιλιά, εκει περίπου στο δίμηνο Φλεβάρη μέχρι τέλη Μαρτη ήταν τυχερή και αυτο ειναι κατι που δεν μπορεις να το υπολογίζεις ως ατού! Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια φέτος και θα κριθούν πολλά στο αν θα εχει τραυματισμούς!

Η Άρσεναλ αν είχε έναν τεράστιας κλάσης κεντρικό αμυντικό θα έλεγα πως ήταν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα! Δεν λειπει στην ομάδα του Βενγκέρ απολύτως τιποτα για να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο πλην αυτής της σημαντικής ομως λεπτομέρειας! Τρομερή προσθήκη ειναι ο Τσεχ που θα της δώσει έξι με επτά πόντους παραπάνω απο μόνος του! Αντίθετα δεν ειμαι αισιόδοξος για την Μάντσεστερ Σιτι που θεωρώ πως δεν εχει ενισχυθεί και βασικά της ατού όπως ο Κομπανί και ο Τουρέ έχουν προβλήματα! Δέχεται εύκολα γκολ και πιστεύω πως θα πιεστεί πολυ απο την Γιουναιτεντ που φέτος θα ειναι σίγουρα καλύτερη! Ο Φαν Χααλ εχει μάθει πολλά απο τη πρώτη του χρόνια και διαθέτει καλό υλικο. Απλα φέτος θα πρέπει να παίξει και στην Ευρωπη κατι που την προηγούμενη περίοδο ήταν ένα έξτρα συν η έλλειψη αγώνων συνεπώς και κούρασης!

Περιμενω πολλα και απο τη Λιβερπουλ. Η ομάδα του Ροτζερς ψώνισε σωστά αυτη τη φορά και ειδικά Μπεντέκε, Κλάιν, Μιλνερ και Φιρμινιο ειναι προσθήκες υψηλού επιπέδου! Ολα θα κριθούν στο αν θα αρχίσει καλα γιατι εχει πολυ δύσκολο ξεκίνημα! Η μάχη για την τετράδα περιλαμβάνει και την Τοτεναμ που με τον Ποκετινο για δεύτερη σεζόν στον πάγκο θα ειναι πιο συμπαγής. Η Πρεμιερ Λιγκ εχει το πολυ δυνατό όπλο πως εχει ανταγωνιστικότητα και σε καμία έδρα δεν περνάει κάποιος εύκολα! Αυτο κανει το πρωτάθλημα αληθινά αμφίρροπο και ο πρωταθλητής Ισπανίας με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες, το υπογράμμισε πολύ εύγλωττα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μίλησε για τη δυσκολία που εχει καθε ομάδα σε καθε παιχνίδι και διευκρίνησε πως στην Αγγλια αντίθετα απο τη Primera ποτέ δεν εισαι σίγουρος για τη νίκη! Γενικά θα είναι μία χρονιά όπου θα γίνει μεγάλη μάχη σε κάθε επίπεδο. Τόσο στην κορυφή όσο για τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League, στην Ευρώπη, αλλά και το ποιες ομάδες θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Καλή αρχή να έχουμε και ειναι βέβαιο πως θα ειναι μια πολυ ενδιαφέρουσα σεζόν!