Ο Ιβάνοβιτς των προκρίσεων και του τίτλου (vids)

Ο Ιβάνοβιτς με γκολ στο τέταρτο λεπτό της παράτασης του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Λίβερπουλ, έστειλε την Τσέλσι στοn τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Σέρβος μπακ φροντίζει σε κρίσιμα ματς ν' αποδεικνύει ότι έχει ανεξάντλητες δυνάμεις και το england365.gr στέκεται στη συμβολή του σε σημαντικές προκρίσεις και το Γιουρόπα Λιγκ του 2013.  



Ο Ιβάνοβιτς των προκρίσεων και του τίτλου (vids)

Με δυνατή κεφαλιά στο 94' της ρεβάνς με τους «κόκκινους» για το Capital One Cup, ο Ιβάνοβιτς προκάλεσε ξέσπασμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το γκολ του αποδείχθηκε αρκετό για να περάσουν οι «μπλε» στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο διεθνής άσος, δείχνει να έχει έφεση στο σκοράρισμα μετά το 90' όταν πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο κρίνεται μια σημαντική πρόκριση ή ένας τίτλος...

Αρχικά δείτε το τον τρόπο με τον οποίο έστειλε την Τσέλσι στον φετινό τελικό του Λιγκ Καπ!

Η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε εξασφαλίσει ένα πολύτιμο «εισιτήριο», ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2011-2012 που ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο του Μονάχου για τους «μπλε». Στη φάση των «16» απέναντι στη Νάπολι και με την Τσέλσι να έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο μετά το 3-1 στο «Σαν Πάολο». Η ομάδα του Ντι Ματέο κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, να στείλει την κόντρα στην παράταση κι εκεί, στο 105', ο Ιβάνοβιτς με δυνατό δεξί σουτ από γύρισμα του Ντρογκμπά έγραψε το τελικό 4-1. Στα προημιτελικά η Τσέλσι ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά αντιμετώπισε τη Μπενφίκα, πέρασε στον τελικό και στην «Allianz Arena» έγραψε το έπος της...

Chelsea 4 Vs 1 Napoli By Yariga,Net یاریگا نێت by yairiganet

Έναν χρόνο αργότερα, στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Άμστερνταμ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς άφησε ξανά το καλύτερο για το φινάλε. Αυτή τη φορά, όμως, το έπαθλο ήταν κούπα και όχι απλά μια πρόκριση. Στην «Amsterdam Arena» απέναντι στη Μπενφίκα που ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον προ ενός έτους αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σέρβος μπακ με υπέροχη κεφαλιά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβασε την Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης, στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

SL Benfica vs Chelsea FC 1 - 2 - Full... by EmoTiko05