Οι φίλοι της Λίβερπουλ προτιμούν Νέβιλ

Το ότι ο Γκαρι Νέβιλ εκτελεί άψογα τα καθήκοντα του ως σχολιαστής στο Sky Sports είναι μια αλήθεια που αποδέχονται ακόμα και οι μεγαλύτεροι εχθροί του! 



Οι φίλοι της Λίβερπουλ προτιμούν Νέβιλ

Τι και αν ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ δεν τα πήγε ποτέ καλά με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, η αξία του στο νέο ρόλο που ανέλαβε αναγνωρίζεται. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που οι φίλοι των «κόκκινων» φαίνεται πως τον προτιμούν από τους δυο πρώην άσους της Λίβερπουλ, Τζειμι Ρέντναπ και Τζειμι Κάραγκερ.

Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, πάνω από 1500 οπαδοί κλήθηκαν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους «ειδικό». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Soccer Saturday, Τζεφ Στέλιγνκ ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής (24%), με τον Γκάρι Νέβιλ να τερματίζει στη δεύτερη θέση (18%) και τον Αλαν Σίρερ στην τρίτη (12%).

Κάποιοι απέδωσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ενδεχομένως να μην έχουν και πολύ άδικο. Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεγαν τον Λουις Σουάρεζ μαζί με τον Γουειν Ρούνει ως τους καλύτερους της περσινής σεζόν, ενώ στην τρίτη θέση επέλεξαν τον Στήβεν Τζέραρντ δίνοντας του ποσοστό μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο.