Τωρα οφειλει να παρει το μάξιμουμ απο τον Μπαλοτέλι....

Και τωρα ποιος φταίει; Ο νέος τραυματισμός του  Ντάνιελ Σταριτζ αυτη τη φορα στην προπόνηση της Λίβερπουλ δημιουργεί ένα ακόμα πονοκέφαλο στον Μπρένταν Ρότζερς. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος



Τωρα οφειλει να παρει το μάξιμουμ απο τον Μπαλοτέλι....

Γιατί αυτή τη φορά δεν ήταν σε προπόνηση της εθνικής αλλά στο Μελγουντ Πράγμα που αποδεικνύει πως το να εξαπολύονται εύκολα κατηγορίες γιατί ένας παικτης γύρισε το πόδι του η χτύπησε στο γόνατό σε μία προπόνηση στην εθνική ομάδα είναι ανοητο! Κανείς δεν θέλει να τραυματίζεται και κανείς δεν αναγκάζει κάποιον να τραυματιστεί επίτηδες! Συνεπώς εκείνη η κόντρα μεταξύ του Ρότζερς και του Χότζον που κράτησε αρκετές μέρες μέσω διαρροών και πρωτοσέλιδων  θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί!

Τώρα πάμε στο πραγματικό πρόβλημα το οποίο είναι η απουσία ενός πόσο άριστη που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες για τους κόκκινους οι οποίοι εχουν ηδη πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν!

Αυτο που οι περισσότεροι λησμονούν είναι πως με τα γκολ του ήταν εκείνος που βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή τρελή σεζόν της Λίβερπουλ προς τον  τίτλο αφού σκοράροντας πολυ στα πρώτα έξι παιχνίδια της χρονιάς όταν έλειπε ο Λουίς Σουάρες ήταν εκείνος που έδωσε ώθηση στη Λίβερπουλ...
Μετά επέστρεψε ο Σουάρες οι δυο τους συνέχισαν να σκοράρουν κατα ριπάς και έτσι έφτασαν την ομαδα τα Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας και παρέμειναν σε τροχιά τίτλου μέχρι το τέλος...

Τώρα ο Ρότζερς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η απουσία του Σταριτζ  θα είναι για καιρό ακομη καταλυτική άρα οφείλει να βρει λύσεις που θα κάνουν την ομάδα αποτελέσματικη ακομη και αν δεν μπορει να ειναι πια ελκυστική! Ο Σταριτζ κακά τα ψεμματα δεν θα λείψει μόνο αυτο τον ενα μηνα αλλα  θα χρειαστεί και καποιο διάστημα μέχρι να ξαναβρεί την φόρμα του συνεπώς η επιλογή του Ροτζερς ιανο μονόδρομος! 

Η Λίβερπουλ πρέπει να μπορεί να κερδίζει παιχνίδια ακόμα και πετυχαίνοντας ένα μόνο γκολ  και σε εκείνη την περίπτωση αυτό που πρώτα απ' όλα χρειάζεται είναι να σταματήσει να δίνει... δώρα τους αντιπάλους! Φυσικα η απουσία του Σταριτζ την κάνει σχεδόν ακίνδυνη μπροστα για αυτο οφείλει πια ο ροτζερς να τρίξει τα δόντια στον Μάριο Μπαλοτέλι και να τον μετατρέψει σε εναν παίκτη που θα αγωνίζεται για την ομάδα και θα αρχίσει να προσφέρει με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στην συνολική λειτουργία! Ακούγεται δύσκολο ωστόσο από την αρχή αυτό ήταν το στοίχημα εφόσον επιλέχθηκε! 

Τώρα λοιπόν που η Λίβερπουλ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ξέροντας οριστικά πως όχι μόνο έχει χάσει τον Σουάρες που σε λίγες μέρες επιστρέφει στα γήπεδα επίσημα με την Μπαρσελόνα αλλά και τον Σταριτζ και   διαθέτεις ένα ποδοσφαιρστη όπως ο Μπαλοτέλλι ή τον μετατρέπεις κανείς σε  όπλο υπέρ σου ή από εκεί και πέρα αποδέχεσαι πως έπαιξες και έχασες!

Ενδιάμεσοι δρόμοι πλέον δεν υπάρχουν!