Τσάμπιονσιπ – 45η αγωνιστική (preview)

Με τις Λέστερ και Μπέρνλι να έχουν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ, το ενδιαφέρον στην Τσάμπιονσιπ επικεντρώνεται στις θέσεις των πλέι-οφ, όπως και σε αυτές που θα οδηγήσουν στον υποβιβασμό.



Τσάμπιονσιπ – 45η αγωνιστική (preview)

Στην έδρα της αδιάφορης Χάντερσφιλντ δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Λέστερ, την ώρα που η Μπέρνλι υποδέχεται στο «σπίτι» της την Ίπσουιτς η οποία «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμείνει κοντά στα πλέι-οφ.

Με 81 βαθμούς, η Ντέρμπι Κάουντι αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Γουότφορντ, ενώ η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Μίλγουολ, η οποία με 44 βαθμούς, δεν έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή.

Στη χθεσινή αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της αγωνιστικής, η Μπράιτον νίκησε με 2-0 τη Γέοβιλ και μπήκε έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, στα πλέι-οφ.

Ρέντινγκ (67 β.) και Νότιγχαμ Φόρεστ (65 β.) μένουν αυτή τη στιγμή εκτός πλέι-οφ, γι' αυτό και θέλουν τη νίκη κόντρα σε Ντονκάστερ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα, ώστε να μπουν ή να πλησιάσουν σε αυτά, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Μπράιτον επικράτησε της Γέοβιλ με 2-0. Τα υπόλοιπα παιχνίδια, με εξαίρεση το Μπέρνλι – Ίπσουιτς το οποίο ξεκινάει στις 14:15, έχουν σέντρα στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Μπράιτον – Γέοβιλ 2-0

Μπέρνλι – Ίπσουιτς

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπόλτον

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Ντονκάστερ – Ρέντινγκ

Τσάρλτον – Μπλάκμπερν

Χάντερσφιλντ – Λέστερ

ΚΠΡ – Μίλγουολ

Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ

Γουίγκαν – Μπλάκπουλ

Ντέρμπι Κάουντι – Γουότφορντ

Μπέρμιγχαμ – Λιντς