«Όχι» Γουόρνοκ για Γουένστντει

Εκτός διεκδίκησης της θέσης του τεχνικού της Σέφιλντ Γουένστντει έθεσε τον εαυτό του ο Νιλ Γουόρνοκ, λόγω της αφοσίωσης του στην άλλη ομάδα της πόλης, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



«Όχι» Γουόρνοκ για Γουένστντει

Μετά την απομάκρυνση του Ντειβ Τζόουνς στις αρχές του μήνα από τον πάγκο της Σέφιλντ Γουένστντει, το όνομα του Νιλ Γουόρνοκ βρέθηκε στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών.

Ωστόσο με δεδομένο ότι ο 65χρονος τεχνικός όχι μόνο υπήρξε προπονητής, αλλά και οπαδός της αιώνιας αντιπάλου, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη η υποψηφιότητα του.  

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό TalkSport, ο Γουορνοκ παραδέχθηκε ότι χθες το βράδυ επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των «κουκουβαγιών»  Μίλαν Μάνταριτς όμως και οι δυο συνειδητοποίησαν πως μια τέτοια συνεργασία θα ήταν δύσκολη.

«Όταν ο Μίλαν με κάλεσε αρχικά, του είπα ότι ήταν απίθανο να δουλέψω στη Γουένσντει, όντας οπαδός της Γιουνάιτεντ, αλλά μου ζήτησε να το σκεφτώ. Τα τελευταία 20 χρόνια ο Μάνταριτς θέλησε να συνεργαστούμε τέσσερις φορές και τον σέβομαι γι’αυτό» δήλωσε ο Γουόρνοκ που τον Απρίλιο αποχώρησε από τη Λιντς.  

H Σέφιλντ Γουένστντει βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις δυο νίκες σε 17 αγώνες.