Ο Σβέν και τα κορίτσια του!

Οι σχέσεις του Σβεν Γκόραν Ερικσον με το αντίθετο φύλο, φαίνεται πως καταλαμβάνουν αρκετά κεφάλαια στην αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει αύριο.  



Ο Σβέν και τα κορίτσια του!

Η άποψη του Σερ Αλεξ φέργκιουσον για αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοβιογραφίας του Σκωτσέζου τεχνικού που  προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και των φιλάθλων πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο.  Για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Σβέν Γκόραν Ερικσον οι εφημερίδες φαίνεται πως προτιμούν να δημοσιεύσουν κυρίως τα κεφάλαια στα οποία ο Σουηδός αναφέρεται στις σχέσεις του με το άλλο φύλο.

Βέβαια ο 65χρονος τεχνικός δεν δίστασε να περιγράψει στην αυτοβιογραφία του με κάθε λεπτομέρεια τις σχέσεις μεταξύ άλλων με την Ιταλίδα Νάνσι Ντελ Ολιο, την παρουσιάστρια Ουλρίκα Γιόνσον αλλά και τη γραμματέα της αγγλικής ομοσπονδίας Φάρια Αλαμ.  

Για την σχέση του με την τελευταία, ο Σουηδός υποστηρίζει πως η ομοσπονδία «τον πέταξε στους λύκους» στην προσπάθεια της να προστατεύσει το στέλεχος της FA  Μάρκ Πάλιος, o οποίος επίσης διατηρούσε σχέση με την Αλαμ. Το ειδύλλιο του Ερικσον που ξεκίνησε πριν το EURO του 2004με τη γραμματέα της ομοσπονδίας έγινε αργότερα πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, ενώ η Αλαμ που ενδιάμεσα είχε απολυθεί φρόντισε να πουλήσει όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης τους στα media.

Η Νανσι Ντελ΄Ολιο 

Στην αυτοβιογραφία του, αποσπάσματα της οποίας προδημοσιεύονται στη Daily Mail ο Ερικσον περιγράφει το πώς κατάφερνε αν και ήταν σε σχέση με την Ντελ ‘Ολιο (η οποία ήταν παντρεμένη όταν τη γνώρισε), να κάνει παράλληλους δεσμούς .

Η Ουλρίκα Γιονσον

Πάντως, η συμπατριώτισσα του, Ουλρίκα Γιόνσον, έσπευσε να σχολιάσει πως οι επιδόσεις του Ερικσον ήταν…βαρετές. «Το να συναρμολογούσαμε μια βιβλιοθήκη από το  IKEA πιθανότητα θα με άφηνε πιο ικανοποιημένη»