Κίνδυνος για μεγαλύτερη τιμωρία στους Άγγλους

Για το καλύτερο αλλά και για το… χειρότερο προετοιμάζονται οι Τομ Ινς και Στίβεν Κόλκερ, εν όψει της εκδίκασης της έφεσης που έχει καταθέσει η FA για τις τιμωρίες που επέβαλε η UEFA στους δύο ποδοσφαιριστές λόγω της συμμετοχής τους στα επεισόδια του Κρούσεβατς, τον περασμένο Οκτώβριο.



Κίνδυνος για μεγαλύτερη τιμωρία στους Άγγλους

Οι δύο Άγγλοι διεθνείς βρέθηκαν στο επίκεντρο των επεισοδίων που ξέσπασαν στο φινάλε της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας Νέων, απέναντι στην αντίστοιχη της Σερβίας, στη ρεβάνς των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2013 U-21.

Ο Στίβεν Κόλκερ της Τότεναμ τιμωρήθηκε για δύο παιχνίδια των «τριών λιονταριών» και ο Τομ Ινς της Μπλάκπουλ, για ένα ματς. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κατέθεσε έφεση, προκειμένου να είναι γίνουν διαθέσιμοι οι παίκτες για τα ματς της τελικής φάσης του Euro 2013 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Ισραήλ.

Η εκδίκαση της έφεσης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (15/2) και στο αγγλικό «στρατόπεδο», φαίνεται ότι πλέον έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι ενδέχεται να αποτύχουν στην προσπάθεια που κάνουν, με τους δύο διεθνείς που κατηγορούνται να κινδυνεύουν με επέκταση των ποινών τους.