Το γυρίζει στην προπονητική ο Φάουλερ

Αφού το «φλέρτ» με τη Μπλάκπουλ δεν κατέληξε σε γάμο, ο Ρόμπι Φάουλερ αρχίζει ν αντιλαμβάνεται πως ίσως η ηλικία του δεν τον βοηθάει πλέον να παραμείνει στην ενεργό δράση. Έτσι, σκέφτεται να το γυρίσει μια καλή στην προπονητική.  



Το γυρίζει στην προπονητική ο Φάουλερ

Ο 36χρονος βετεράνος φορ προπονούταν τον τελευταίο καιρό με τους «seasiders», αλλά το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε ήταν κάτι περισσότερο από… υποτιμητικό και για τον λόγο αυτό, δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια με τους ανθρώπους της Μπλάκπουλ.

Όπως τόνισε ο ίδιος: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να παίζω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλές προτάσεις. Ήθελα να συνεχίσω στη Μπλάκπουλ, με ήθελε και ο προπονητής, αλλά δεν έκατσε. Θέλω να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα».

Η επιθυμία του να διατηρηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αυτή την καθημερινή επαφή με το άθλημα, ενδέχεται να οδηγήσει τον Ρόμπι Φάουλερ στην προπονητική, με τον άλλοτε επιθετικό της Λίβερπουλ να φανερώνει τις σκέψεις του λέγοντας: «Ήμουν προπονητής στην Ταϊλάνδη αλλά προφανώς δεν το ξέρει κανείς αυτό.  Τερματίσαμε τρίτοι στο πρωτάθλημα και πήγαμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Το ιδανικό σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να μεταπηδήσει κατευθείαν στην προπονητική, αλλά θέλει… κότσια από έναν πρόεδρο για να εμπιστευτεί την ομάδα του σε έναν τόσο νεαρό τεχνικό».