Παρεξήγηση…

Αν ίσχυε, θα αποτελούσε το τέλειο παράδειγμα έλλειψης ανθρωπιάς και νοημοσύνης. Ωστόσο, αυτό που δεν έλειψε, ήταν οι κακεντρεχείς που προσπάθησαν – ανεπιτυχώς – να αποφέρουν βαριά τιμωρία στη Μπάρνσλεϊ, ισχυριζόμενοι ότι άκουσαν τους οπαδούς της ομάδας να φωνάζουν ανάρμοστα συνθήματα για τον νεκρό γιο του Μπίλι Σαρπ.  



Παρεξήγηση…

Ο έμπειρος επιθετικός της Ντονκάστερ, έχασε τον μόλις δύο μηνών γιό του, τον περασμένο Οκτώβριο. Στο ντέρμπι, λοιπόν, με τη Μπάρνσλεϊ, το απόγευμα της Δευτέρας, φερόταν να έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συνθημάτων των οπαδών της αντιπάλου ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ορισμένοι ισχυρίστηκαν και ενημέρωσαν τον ποδοσφαιριστή μέσω twitter, πως μια μικρή μερίδα φίλων της Μπάρνσλεϊ βεβήλωσε τη μνήμη του νεκρού γιού του. Ο Σαρπ, ανέφερε πως: «Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ελπίζω αυτοί που το έκαναν να είναι περήφανοι για τους εαυτούς του. Αν και δεν μπορώ να φανταστώ τόσο μεγάλη έλλειψη σεβασμού και ανθρωπιάς από κάποιον».

Εκ των υστέρων, βέβαια, αποδείχθηκε πως επρόκειτο για μια μεγάλη παρεξήγηση. Αυτοί που… εφηύραν το περιστατικό, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μερικούς που θέλησαν μέσω διαδικτύου να δημιουργήσουν ένα θέμα μέγιστης σημασίας από το πουθενά. Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρνσλεϊ, Ντον Ρόουινγκ, υποστήριξε ότι: «Ήμουν στο γήπεδο και σας διαβεβαιώνω ότι δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό. Δεν  ακούστηκε τίποτα και το μοναδικό που υφίσταται, είναι.. εφευρέσεις ορισμένων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να προκαλούν προβλήματα».