Σε 10 ματς ο Λίνγκαρντ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και... κάθε σεζόν του στην Γιουνάιτεντ! (vid)

Μπορεί αυτή τη φορά να μην έφυγε νικητής από το γήπεδο στο ματς με την Νιούκαστλ, ωστόσο, ο Τζέσι Λίνγκαρντ με την φανέλα της Γουέστ Χαμ συνεχίζει τα τρομερά πράγματα που κάνει από τη στιγμή που μετακινήθηκε στο Λονδίνο. Μέσα σε 10 ματς ξεπέρασε κάθε προηγούμενη σεζόν του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Σε 10 ματς ο Λίνγκαρντ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και... κάθε σεζόν του στην Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε ξανά με τη φανέλα των «σφυριών», με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες παρά τα δύο αστεία γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ και το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ντόουσον.

Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε, επανήλθε πλήρως στο ματς με μια τεράστια προσπάθεια, ωστόσο, ένα γκολ του Γουίλοκ στο 82' χάρισε όλους τους βαθμούς στις «καρακάξες».

Το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μειώνει σε καμία περίπτωση το επίτευγμα του Τζέσι Λίνγκαρντ που έφτασε στα 9 τέρματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας μόλις σε 10 παιχνίδια, έχοντας και 4 ασίστ.

Ποτέ ξανά σε καμία άλλη αγωνιστική περίοδο όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είχε σκοράρει τόσες φορές όσες το έχει ήδη κάνει σε ελάχιστα παιχνίδια ως μέλος των «σφυριών»!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης