Καβάνι: «Είμαι ήρεμος, μίλησα βάσει της δικής μου κουλτούρας» (pics)

Ο Έντινσον Καβάνι με επίσημη τοποθέτησή του στα social media μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών για ρατσιστικό χαρακτηρισμό, ανέφερε πως παραμένει ήρεμος αφού οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει σχέση με διακρίσεις και απλά δεν γνώριζε τις βαθύτερες ερμηνείες των λέξεων στην αγγλική γλώσσα.  



Καβάνι: «Είμαι ήρεμος, μίλησα βάσει της δικής μου κουλτούρας» (pics)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποφάσισε να μην πάει κόντρα στην απόφαση της FA για την τιμωρία τριών αγωνιστικών για τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε στα social media απευθυνόμενος προς έναν φίλο του μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαουθάμπτον και ανέφερε:

«Δεν θέλω να δώσω διαστάσεις περισσότερο σε αυτό το θέμα γιατί είναι άβολο για εμένα. Θέλω να αναφέρω ότι αποδέχομαι την απόφαση και την τιμωρία που επιβλήθηκε καθώς δεν ήξερα τις ερμηνείες της αγγλικής γλώσσας. Απολογούμαι αν προσέβαλα οποιονδήποτε με την έκφραση που χρησιμοποίησα προς έναν φίλο. Δεν είχα καμία πρόθεση. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο απολαμβάνω τη φιλία και πόσο απλός είμαι. Ευχαριστώ για την στήριξη, είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι εκφράστηκα βάσει της δικής μου κουλτούρας».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης