Βραβευμένοι Κλοπ και Λίβερπουλ, συγκινητικό μήνυμα για τον Χέντερσον! (vids)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής, η Λίβερπουλ η καλύτερη ομάδα για το 2020 και μπορεί ο Τζόρνταν Χέντερσον να «ηττήθηκε» από τον Λιούις Χάμιλτον για την προσωπικότητα της χρονιάς, όμως, ξέρει πως έχει κερδίσει και με το παραπάνω σε αγάπη και σεβασμό με όσα άκουσε από τον προπονητή του.  



Βραβευμένοι Κλοπ και Λίβερπουλ, συγκινητικό μήνυμα για τον Χέντερσον! (vids)

Το BBC γι' ακόμα μια σεζόν απένειμε τα βραβεία του για την χρονιά που σε λίγες μέρες αποχωρεί με την ευχή όλου του κόσμου να είναι τελείως διαφορετικό και αρκετά πιο χαρούμενο το νέο έτος που θα υποδεχθεί ο πλανήτης.

Ο Κλοπ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε η κορυφαία ομάδα του 2020, ο Μάρκους Ράσφορντ τιμήθηκε για την φιλανθρωπική του δράση και τον τρόπο με τον οποίο αν και μόλις 23 ετών έδειξε τον δρόμο για το καλό του συνανθρώπου, ενώ, κορυφαία προσωπικότητα αναδείχθηκε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο τελευταίος μπορεί να νίκησε τον Τζόρνταν Χέντερσον στην συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο, ο αρχηγός της Λίβερπουλ άκουσε απίστευτα λόγια από τον προπονητή του...

Το μήνυμα του Κλοπ στον «Χέντο» είναι συγκινητικό:

«Γεια σου φίλε, γειά σου αρχηγέ μας.

Όταν πήραμε το πρωτάθλημα ήσουν εκείνος που έγραψε από ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον καθένα, τώρα είναι σειρά μου να στο ανταποδώσω.

Στην Λίβερπουλ λέμε ότι δεν έχουμε έναν πρωταγωνιστή, έναν σούπερ σταρ, γιατί το αστέρι για εμάς είναι το σύνολο. Η αλήθεια όμως είναι ότι είσαι σούπερ σταρ στον τρόπο με τον οποίο μας κρατάς ως ομάδα, ενωμένους.

Τζόρνταν, ο κόσμος πολλές φορές παραβλέπει την ποιότητά σου, όχι όμως εγώ και οι συμπαίκτες σου.

Έπειτα από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι με πολλά εμπόδια, όλοι μπορούν να δουν την προσωπικότητά σου, τον χαρακτήρα σου και τις δυνατότητές σου. Έχεις όλο το πακέτο.

Οδήγησες την ομάδα σε κάτι για το οποίο έκανε υπομονή 30 χρόνια. Το έκανες με ταπεινότητα. Είσαι αθλητής παγκόσμιας κλάσης και ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω απ' όλα είσαι υπέροχος άνθρωπος.

Σε ευχαριστώ για όλσα φίλε μου, εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2021.

Με αγάπη, Γιούργκεν...». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης