Ο επιδημιολογικός χάρτης της Αγγλίας και οι απαγορεύσεις στα γήπεδα!

Η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι από την 2α Δεκεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί το εθνικό lockdown, θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Όμως, αυτό θα γίνει ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο της κάθε πόλης. Δείτε τον χάρτη όπως διαμορφώνεται, αλλά και τις απαγορεύσεις στα... συνθήματα και τις φωνές, που φαίνεται ότι προετοιμάζονται!  



Ο επιδημιολογικός χάρτης της Αγγλίας και οι απαγορεύσεις στα γήπεδα!

Η Πρέμιερ Λιγκ και το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, για την μερική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει από την πανδημία, αλλά και τις εικόνες που μπορούν να επαναφέρουν στα μάτια του κόσμου τις... κάπως πιο φυσιολογικές συνθήκες που ίσχυαν προ κορονοϊού.

Ο επιδημιολογικός χάρτης της Αγγλίας αυτή τη στιγμή φανερώνει σε ποιες πόλεις θα μπορούν να φιλοξενηθούν 4.000 οπαδοί στο γήπεδο, που θα επιτραπούν οι 2.000 άνθρωποι λόγω του υψηλότερου φορτίου αλλά και τις περιοχές που θα συνεχίσουν να διεξάγονται ματς δίχως κόσμο.

Την ίδια στιγμή, η Daily Mail αναφέρει ότι θα απαγορεύονται οι φωνές, τα συνθήματα και η πώληση των αλκοολούχων ποτών στο γήπεδο μόλις αυτά ανοίξουν ξανά τις πύλες τους για τους οπαδούς που θα πρέπει να συνηθίσουν σε νέα πραγματικότητα λόγω του κορονοϊού...

Κώστας Ζάλιαρης