Ποιες ταινίες με σπορ να δεις όσο είσαι σε καραντίνα;

Είμαστε σε καραντίνα, μένουμε σπίτι για καλό σκοπό, ας το εκμεταλλευτούμε όπως του αξίζει.



Ποιες  ταινίες με σπορ να δεις όσο είσαι σε καραντίνα;

Εδώ και λίγες μέρες βρισκόμαστε σε καραντίνα και όπως φαίνεται θα μείνουμε για αρκετό χρόνο ακόμα στο σπίτι. Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Και επειδή σίγουρα σου λείπουν και τα αθλητικά δρώμενα που έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας, εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 5 αθλητικές ταινίες που αξίζει να δεις.

Moneyball

Ο Μπένετ Μίλερ σκηνοθέτησε το 2011, ένα αθλητικό-οικονομικό δράμα που αξίζει να δεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Μια άσημη ομάδα μπέιζμπολ χάνει τους καλύτερους της παίκτες στην αρχή της σεζόν και αναγκάζεται να μειώσει το ήδη περιορισμένο της μπάτζετ. Ο μάνατζερ της ομάδας παρέα με έναν ιδιοφυή νεαρό, γνώστη του μπέιζμπολ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τελικά τις τεράστιες δυσκολίες. Πανέξυπνη πλοκή, πρωτότυπο σενάριο και ένας Μπράντ Πιτ σε ρόλο από αυτούς που λέγονται «ζωής». Δείτε το!

 The Damned United

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα του αγγλικού, αυτή η ταινία αποτελεί σταθμό. Η ιστορία του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ και πιο συγκεκριμένα οι 44 μέρες που διήρκησε το πέρασμα του από την βασίλισσα του αγγλικού ποδοσφαίρου, Λίντς, δοσμένη με έναν εξαιρετικά σκηνοθετημένο τρόπο. Θα περάσετε καλά, θα μάθετε πολλά και θα σας δημιουργηθούν ανάμεικτα και εναλλασσόμενα συναισθήματα. Το μόνο σου σίγουρο είναι πως πρέπει να την δείτε.

Rush

Ένα βιογραφικό αθλητικό δράμα που αξίζει να δουν οι λάτρεις της Formula 1. Η ταινία μας ταξιδεύει στο 1976 και μας δείχνει λεπτομερώς την κόντρα μεταξύ Χάντ και Λάουντα, τους οποίους ενσαρκώνουν επικά οι Κρις Χέμσγουόρθ και Ντάνιελ Μπρουλ αντίστοιχα. Η ταινία κέρδισε 2 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Ali

Η ζωή του Μοχάμεντ Άλι επικεντρωμένη κυρίως στη δεκαετία 1964-1975. Η φιλία του πυγμάχου με τον Μάλκομ Χ, η ταραχώδης ερωτική ζωή του, οι νίκες στο ρίνγκ και η άρνηση του να πολεμήσει στο Βιετνάμ  μέσα σε 157 λεπτά. Το πιο πιθανό είναι πως την έχετε δει, αν σας έχει ξεφύγει όμως, θα αποζημιωθείτε.

Chariots of fire

Η ταινία μας δείχνει την πραγματική ιστορία δυο ερασιτεχνών δρομέων, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους έβαλαν στόχο να κερδίσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924. Θα συγκινηθείς, θα πεισμώσεις και θα πάρεις σίγουρα πολύ σπουδαία μηνύματα.

Τσέκαρε τες, βάλ’τες στην watch-list σου και επιστρέφουμε με τις επόμενες 5 σύντομα…