Λίβερπουλ: Νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών εντός έδρας!

Τη δική της κορυφαία επίδοση κατέρριψε η Λίβερπουλ σε ό,τι αφορά τις διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας πλέον στα 22 σερί «τρίποντα» μπροστά στο κοινό της μετά και το 2-1 επί της Μπόρνμουθ!  



Λίβερπουλ: Νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών εντός έδρας!

Οι «κόκκινοι» έκαναν ακόμα ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας πλέον ανάγκη από τρεις νίκες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος ώστε να οριστικοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια.

Με το 2-1 επί της Μπόρνμουθ το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Άνφιλντ», το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ κατέγραψε νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών εντός έδρας, φτάνοντας πλέον στις 22 σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση στο συγκεκριμένο κομμάτι ανήκε και πάλι στη Λίβερπουλ και στην αρμάδα του Μπιλ Σάνκλι, από το 1972!

Σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα σε αυτό το διάστημα των 22 σερί νικών, οι «κόκκινοι» έχουν βρει δίχτυα 63 φορές και έχουν δεχθεί μόλις 15 τέρματα από αντιπάλους τους.

Παράλληλα, με το νέο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπόρνμουθ, πλέον η Λίβερπουλ έχει περισσότερες νίκες (27) σε μια αγωνιστική περίοδο από τους Invincibles της Άρσεναλ (26) κι ας μην υπάρξει αήττητο πρωτάθλημα φέτος. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης