Σαν σήμερα μια από τις πιο ιστορικές ανατροπές της Τσέλσι!

Στο 20λεπτο, 2-0 η Λίβερπουλ. Άνετο πρώτο ημίχρονο για τους «κόκκινους». Στο δεύτερο μέρος, μια τελείως διαφορετική ιστορία. Μια μοναδική ανατροπή από την Τσέλσι! Σαν σήμερα, 26 Ιανουαρίου του 1997, σημειώθηκε ένα από τα πιο αξιοσημείωτα come-back των «μπλε» στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!  



Σαν σήμερα μια από τις πιο ιστορικές ανατροπές της Τσέλσι!

Οι Φάουλερ και Κόλιμορ στο 10ο και το 21ο λεπτό με σχετικά εύκολα τέρματα, είχαν βάλει μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ένα απόγευμα που έδειχνε τρομερά άνετο για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Τσέλσι, εμφανίστηκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Και η αλήθεια είναι ότι τα πολύ γρήγορα που πέτυχαν οι Μαρκ Χιουζ και Τζιανφράνκο Τζόλα ήταν εκείνα που αναπτέρωσαν τρομερά το ηθικό της ομάδας του Ρουντ Γκούλιτ, εκείνη τη χρονιά.

Μείωση του σκορ στο 50ο με τον Ουαλό νυν προπονητή, τρομερό αριστερό σουτ του παλαίμαχου Ιταλού φορ και πρώην βοηθού προπονητή της Τσέλσι για το 2-2 κι από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Βιάλι!

Πανέξυπνο πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο του δεξιού του ποδιού για την ολική ανατροπή και το 3-2 στο 63ο λεπτό για να έρθει και το τελικό 4-2 με κεφαλιά του ίδιου στο 76' εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης