Ονειρικό απόγευμα για το ball-boy της Τότεναμ που... έγραψε ιστορία (pics)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το είχε υποσχεθεί στον 15χρονο και το έκανε πράξη! Ο μικρός Καλούμ που ... έμεινε στην ιστορία από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασε ένα ονειρικό μεσημέρι στο πλευρό των παικτών της Τότεναμ, γευματίζοντας μαζί τους! 



Ονειρικό απόγευμα για το ball-boy της Τότεναμ που... έγραψε ιστορία (pics)

Ο Πορτογάλος κόουτς των «σπιρουνιών» ήθελε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στο 15χρονο ball-boy χάρη στο οποίο εκτυλίχθηκε γρήγορα η αντεπίθεση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη Τρίτη και έγινε προσωρινά το 2-2 στο 50ο λεπτό για ν' ακολουθήσει η ολική ανατροπή από πλευράς Λονδρέζων ώστε να πάρουν και την πρόκριση με το τελικό 4-2. 

Ο μικρός, έγραφε... διαγώνισμα στο σχολείο την επόμενη μέρα κι έτσι εξαφανίστηκε αμέσως από το γήπεδο, με τον Μουρίνιο να μην τον βρίσκει, έχοντας θελήσει να τον πάρει μαζί στ' αποδυτήρια για να πανηγυρίσει με τους παίκτες. 

Είχε υποσχεθεί στον μικρό ένα δώρο και το έκανε πράξη το μεσημέρι του Σαββάτου, παίρνοντάς τον στο ομαδικό γεύμα για να γνωρίσει από κοντά όλους τους παίκτες, πριν από το ματς με την Μπόρνμουθ! 

Κώστας Ζάλιαρης