Ο Κέιν πάτησε γκάζι στο Τσάμπιονς Λιγκ και... έφαγαν τη σκόνη του!

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε δυο φορές απέναντι στον Ολυμπιακό και έφτασε στα 20 τέρματα στην ιστορία της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο που το έκανε... πιο γρήγορα από κάθε άλλον στην κορυφαία διοργάνωση!  



Ο Κέιν πάτησε γκάζι στο Τσάμπιονς Λιγκ και... έφαγαν τη σκόνη του!

Ο 26χρονος επιθετικός που... ορέγεται την κορυφή των σκόρερ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ικανούς στράικερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, έφτασε στα 20 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το πλασέ στην κίνηση αρχικά ισοφάρισε στο 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό και με την κεφαλιά ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 4-2 στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης για να βρεθούν τα «σπιρούνια» του Ζοσέ Μουρίνιο στα νοκ-άουτ του θεσμού.

Τα 20 τέρματα, ο Κέιν τα πέτυχε σε μόλις 24 εμφανίσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και αυτό τον καθιστά κορυφαίο σε ό,τι αφορά τους ταχύτερους ποδοσφαιριστές που έφτασαν την 20άρα στ' αστέρια!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είχε χρειαστεί 26 αναμετρήσεις, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ το είχε πετύχει σε 27 παιχνίδια, ο Φίλιπο Ιντζάγκι σε 28 και ο Μάριο Γκόμες είχε παίξει 32 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν πέτυχε το 20ο του γκολ...

Κώστας Ζάλιαρης