Το όνειρο του… 11χρονου Ράσφορντ έγινε πραγματικότητα (pic)

Λίγο ο στόχος, η προσπάθεια για την επίτευξή του, λίγο το άστρο… ε δεν θέλει και πολύ για να πετύχεις το όνειρό σου. Μην πας μακριά, δες το παράδειγμα του Μάρκους Ράσφορντ- τότε που ως 11χρονος έγραφε για το μεγάλο του όνειρο και μετά από μια δεκαετία το ζει και με το παραπάνω!  



Το όνειρο του… 11χρονου Ράσφορντ έγινε πραγματικότητα (pic)

Ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε κρύψει ποτέ τη βαθιά του επιτυχία να γίνει μέλος της αγαπημένης του ομάδας. Και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα… Υπάρχουν γραπτά, αποδείξεις που μας φανέρωσε ο ίδιος ο σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων»!

Ο Ράσφορντ βρήκε, λοιπόν, στο αρχείο της μητέρας του ένα μήνυμα που είχε γράψει όταν ήταν 11 χρονών και αφορούσε το ιδανικό για τον ίδιο μέλλον!

«Ελπίζω το μέλλον μου να είναι λαμπρό εντός και εκτός σχολείου και ειδικά στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να ζήσω μια διαφορετική ζωή και να κάνω την οικογένεια μου περήφανη. Έχω μόνο έναν στόχο στη ζωή μου, να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ελπίζω αυτό να γίνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είχε γράψει τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ενώ είχε προσθέσει αρκετό καιρό μετά την πορεία… του ονείρου του ως μεγαλύτερος σε ηλικία:

«Η πορεία μου μέχρι στιγμής είναι απίστευτη. Εχω ζήσει πολλά πράγματα που έχουν σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και με το σχολείο. Σας ευχαριστώ όλους και κυρίως εκείνους που με βοήθησαν σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται και θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής»!

Σταδιακά, λοιπόν, ο νεαρός άσος πέρασε από το όνειρο στον στόχο… Και όπου στόχος, ξέρουμε όλοι ότι τα πάντα είναι πιθανά! Μπράβο Μάρκους…