Τέταρτο πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Στέρλινγκ (vids)

Τα 12 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν ανάμεσα στο πρώτο και το τρίτο γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στη νίκη (5-1) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Αταλάντα, έβαλαν τον Άγγλο επιθετικό στην 4η θέση με τα πιο γρήγορα χατ-τρικ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.  



Τέταρτο πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Στέρλινγκ (vids)

Ο Στέρλινγκ, το πήρε... προσωπικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αταλάντα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Etihad, το βράδυ της Τρίτης, έχοντας προηγουμένως δώσει μια ασίστ στον Αγουέρο και έχοντας κερδίσει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αργεντινός για την ανατροπή.

Σκοράροντας τρεις φορές στο δεύτερο μέρος, ο Στέρλινγκ πέτυχε το τέταρτο πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάικ Νιούελ και Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο Πορτογάλος νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές σε 11 λεπτά αλλά για ελάχιστα δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τον πρωταγωνιστή της Μάντσεστερ Σίτι. Το είχε πράξει σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάλμε το 2015...

Στη 2η θέση έρχεται ο Μάικ Νιούελ που μέσα σε 9 λεπτά είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές ως ποδοσφαιριστές της Μπλάκμπερν σε ματς απέναντι στη Ρόσενμποργκ το 1995, ενώ, ο Γκομίς είχε κάνει χατ-τρικ σε μόλις 8 λεπτά, με τη φανέλα της Λυών στην... πολύκροτη νίκη της Λυών απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το 7-1...

 

 


Κώστας Ζάλιαρης