Ο Κέιν το πήρε προσωπικά και έφτιαξε σερί

Στο παιχνίδι της Σόφιας απέναντι στους Βούλγαρους, ο Χάρι Κέιν φρόντισε αρχικά να μοιράσει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του, όμως, έψαξε κι ένα δικό του γκολ για να συνεχίσει ένα εντυπωσιακό σερί με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο.  



Ο Κέιν το πήρε προσωπικά και έφτιαξε σερί

Έχοντας χριστεί σκόρερ για τα «τρία λιοντάρια» στο πολύ δύσκολο – λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες διεξήχθη κι όχι για το αγωνιστικό του κομμάτι – παιχνίδι στη Βουλγαρία, ο Χάρι Κέιν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή ατομική του επίδοση στα προκριματικά.

Είναι ο πρώτος Άγγλος διεθνής μετά το 2000 που καταφέρνει να βρει δίχτυα και στα έξι πρώτα ματς της προκριματικής φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετρώντας συνολικά 9 γκολ στις τελευταίες ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αυτό ήρθε έπειτα από ένα σερί... ξηρασίας για εφτά αγώνες, κατά τους οποίους αποτύγχανε να πετύχει γκολ, όμως, έχει ανταποδώσει και με το παραπάνω το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 6-0 επί της Βουλγαρίας, είναι το πρώτο ματς των «τριών λιονταριών» που σκοράρουν έξι ή περισσότερες φορές μακριά από την έδρα τους, από τον Νοέμβρη του 1984, όταν είχαν φτάσει σε νίκη με σκορ 8-0 στην Τουρκία...

Κώστας Ζάλιαρης