«Ξεκατίνιασμα» ανάμεσα στις συζύγους των Ρούνεϊ και Βάρντι!

Χαμός στο Νησί με τον τσακωμό της Κόλιν Ρούνεϊ με την Ρεμπέκα Βάρντι! Σιγή ιχθύος από τους Γουέιν και Τζέιμι…



«Ξεκατίνιασμα» ανάμεσα στις συζύγους των Ρούνεϊ και Βάρντι!

Οι σύζυγοι των δύο Άγγλων ποδοσφαιριστών έβγαλαν… τα άπλυτά τους στη φόρα, αφού η πρώτη κατηγορεί τη δεύτερη για διαρροή προσωπικών πληροφοριών στην εφημερίδα «Sun»! Διαβάστε τις ανακοινώσεις των δύο γυναικών και… βγάλτε άκρη!

Η ανακοίνωση του Κόλιν Ρούνεϊ:

«Εδώ και μερικά χρόνια, ένα άτομο που εμπιστευόμουν στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, εξέδιδε εντατικά πληροφορίες στην εφημερίδα Sun. Στο συγκεκριμένο Μέσο έφταναν νέα από την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό»

«Προσπάθησα για πολύ καιρό να ανακαλύψω την ταυτότητα αυτού του ανθρώπου και για πολλούς λόγους, είχα μια υποψία. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας, σκέφτηκα να μπλοκάρω τους πάντες εκτός από έναν λογαριασμό. Οι followers μου θα αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρχαν stories για μεγάλο χρονικό διάστημα»

«Τους τελευταίους πέντε μήνες ανέβασα ένα σορό ψεύτικα stories για να δω αν θα έφταναν στην Sun. Και ξέρετε κάτι; Έφταναν! Η ιστορία για την επιλογή φύλου στο Μεξικό, η επιστροφή μου στην τηλεόραση και η πλημμύρα στο νέο μου σπίτι»

«Ήταν δύσκολο να μην αποκαλύψω τι συμβαίνει, ειδικά από τη στιγμή που ήμουν πια σίγουρη ποιος το έκανε. Έχω κρατήσει και print screens από όλα τα stories που φανερώνουν το μοναδικό πρόσωπο που τα έβλεπε. Ήταν ο λογαριασμός της Ρεμπέκα Βάρντι…»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This has been a burden in my life for a few years now and finally I have got to the bottom of it......

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 

Η απάντηση της Ρεμπέκα Βάρντι:

«Στο είπα και τηλεφωνικά, έπρεπε να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου εφόσον πίστευες κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν μιλάω σε τρίτους για εσένα και την οικογένειά σου. Σε συμπαθώ πολύ και στεναχωριέμαι που έκανες κάτι τέτοιο τη στιγμή που βρίσκομαι σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης. Είμαι απίστευτα αναστατωμένη και μου φαίνεται απίστευτο πως πρέπει να διαψεύσω κάτι τέτοιο…»

Γιάννης Τζιουμακλής