Οι ψήφοι των Μέσι, Κριστιάνο και Φαν Ντάικ στη FIFA (pic)

Ο Βέρζιλ Φαν Ντάικ έδειξε την προτίμησή του και ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι μαζί με δυο συμπαίκτες του, στις υποψηφιότητες για το βραβείο του κορυφαίου της FIFA προτού αναδειχθεί η τελική τριάδα. Ο Κριστιάνο... δεν ψήφισε ούτε τον Ολλανδό, ούτε τον Αργεντινό! Οριακά πάνω από τον CR7 η «κολώνα» της άμυνας των Πρωταθλητών Ευρώπης.  



Οι ψήφοι των Μέσι, Κριστιάνο και Φαν Ντάικ στη FIFA (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εκείνος που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσα στο 2019, φτάνοντας στην 10η ατομική διάκριση μέσα στο τρέχον έτος.

Είχε ήδη κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι (τρίτο σερί και έκτο στην καριέρα του), ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο Champions League για τη σεζόν 2018-2019, αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός στη διοργάνωση, κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο γκολ (με το φάουλ στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στη Λίβερπουλ), πήρε το LaLiga Best Player, LaLiga Best Forward και το LaLiga Best Playmaker, ενώ φυσικά, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία 11άδα της FIFPro...

Ο Φαν Ντάικ μάλλον του το αναγνώρισε και... έδειξε και την προτίμησή του στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο, ψηφίζοντας παράλληλα και τους Μανέ και Σαλάχ, στους οποίους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και αδυναμία έπειτα απ' όσα έχουν πετύχει μαζί στη Λίβερπουλ.

Ο θριαμβευτής των βραβείων της FIFA, από την πλευρά του, ψήφισε κορυφαίο τον Σαντιό Μανέ, μαζί με τον CR7 και τον Ματάις Ντε Γιόνγκ, ενώ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προσπάθησε να ελαχιστοποιήσει τις ψήφους των δύο παικτών με τους οποίους θα κονταροχτυπιόταν, με αποτέλεσμα να μη δώσει ψήφο στους άλλους δυο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What would’ve been your top 3️⃣⁉️ 🤔

A post shared by 433 (@433) on

 

Κώστας Ζάλιαρης