Μπισάκα και Μαγκουάιρ έδειξαν γιατί η Γιουνάιτεντ τους... χρυσοπλήρωσε (vids)

Μαζί με τον Ντάνιελ Τζέιμς που τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του με το γκολ στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, οι ¶αρον Γουάν – Μπισάκα και Χάρι Μαγκουάιρ, ήταν εξαιρετικοί στο ντέρμπι με την Τσέλσι και απέδειξαν γιατί πραγματικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέθεσε 135 εκατομμύρια για την απόκτησή τους.  



Μπισάκα και Μαγκουάιρ έδειξαν γιατί η Γιουνάιτεντ τους... χρυσοπλήρωσε (vids)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Πρέμιερ Λιγκ και ο ακριβότερος αμυντικός στον κόσμο αυτή τη στιγμή με τα 85 εκατ.λίρες που έδωσε η νέα του ομάδα στη Λέστερ ώστε να τον πάρει στο Μάντσεστερ, ήταν ολόσωστος απέναντι στους «μπλε».

Με δυναμική παρουσία, καίριες επεμβάσεις τόσο σε ατομικό μαρκάρισμα όσο και στο χώρο σταματώντας μπαλιές, πολύ καλός στο physical game, είχε τις περισσότερες ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις από τους συμπαίκτες του, τις περισσότερες παρεμβάσεις σε φάσεις των αντιπάλων και φυσικά δεν είχε αντίπαλο στο ψηλό παιχνίδι, αφού έπαιρνε όλες τις κεφαλιές.

Από την πλευρά του, ο ¶αρον Γουάν – Μπισάκα, ως συνήθως, διένυσε πολλά χιλιόμετρα από το δεξί άκρο, ήταν αποτελεσματικός και εντυπωσιακός αρκετές φορές στα αμυντικά του καθήκοντα, είχε 100% επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, ενώ, στο 100% υπέρ του ήταν και οι εναέριες μονομαχίες του.

Είχε 86% ακρίβεια μεταβιβάσεων, 6 επιτυχημένα τάκλιν, 3 κοψίματα και δεν έκανε ούτε ένα φάουλ!

Ό,τι πλήρωσε, φαίνεται πως πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στελεχώνοντας την άμυνά της με ποδοσφαιριστές που από την πρώτη στιγμή δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τρομερά...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης