Ανδρική Αποτρίχωση με Laser: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ πάλι σκέφτεσαι πώς θα βγεις στην παραλία; Το γυμναστήριο το επισκέφθηκες ουκ ολίγες φορές, διατροφή έκανες (πιο εντατικά μετά το Πάσχα, όπως όλοι), αλλά με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τι έχεις κάνει; Αν και μέχρι πρότινος η αποτρίχωση θεωρούταν γυναικεία υπόθεση, σήμερα αυτός ο μύθος έχει καταρριφθεί και ολοένα και περισσότεροι άντρες που θέλουν να απαλλαχτούν από την έντονη τριχοφυΐα καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης.    



Ανδρική Αποτρίχωση με Laser: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Σύμφωνα με τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, η Laser Αποτρίχωση πλεονεκτεί έναντι όλων των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, καθώς:

  • Είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με μόνιμα αποτελέσματα

  • Είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει

  • Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών και χαλάρωση δέρματος

  • Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα

  • Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση, αναφέρεται παραπλανητικά ως «laser αποτρίχωση», χωρίς να έχει σχέση με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης (Απαιτούνται πάνω από 20-30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα!)

 

Στην Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τελευταίας γενιάς μηχανήματα Laser Αλεξανδρίτη, τα GentleLase και GentleLase Pro, τα οποία αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αποτρίχωσης και είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Η Laser αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοσθεί στο κορμί ενός άνδρα ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι στήθος, κοιλιά, πλάτη, ώμοι, αλλά και χέρια, βουβωνική χώρα, πόδια, γλουτοί. Πολλές φορές μάλιστα όταν η τριχοφυΐα είναι έντονη, πολλοί άνδρες ζητούν αποτρίχωση με laser και στο πρόσωπο: μεσόφρυο, ζυγωματικά, αυτιά, κολάρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr